Šta je novo?

primarni-sekundarni monitor problem

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Racunar mi je povezan sa LCD tv-om, u drajverima za graficku (nvidia) je podeseno da monitor bude primarni, a tv sekundarni, ali kada palim racunar tv mi postaje primarni sve dok se ne udje u OS, tada slika predje normalno na monitor. U cemu je caka? :wall:

pa posto i ja koristim 2 monitora znam nesto malo o tome , probaj prvo u systemu ,sad ne znam na kojem si da podesis , u slucaju da si na w7 control panel>display>screen resolution i tu namesti kako hoces kliknes na monitor i prevuci ga u drugu stranu i eto , za xp je slicna situacija samo tamo cini mi se nemozes misom da prevlacis nego moras da kliknes na opciju i zamenis je ...

Koristim Win7, i to sto ti pises sam uradio u drajverima za nvidiu, kao sto sam i napisao u pocetnom postu. Dakle to nije resenje.

A kako su ti povezani na graficku, na koje izlaze? Mozda je jedan izlaz na grafickoj primaran i uvek prvo ide slika preko njega, dok se ne podigne sistem i onda driver prebaci na tvoja podesavanja.

Imam dva DVI izlaza, jedino da pokusam da zamenim mesta kablovima... probam pa javim.

Vrh Dno