Šta je novo?

Prijava sajta na pretrazivace?!?!

IvanziLLa

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
620
Kako mogu da prijavim sajt na pretrazivace? Prioritet su mi ,naravno, da ga prijavim na Yahoo i Google ...na koje ga nisam uspeo prijaviti a isao sam preko www.eutelnet.com url-a ...Kako to moze drugacije da se prijavi ?:wall:

Thx
Tane

I google, i Yahoo ce ti sami rangirati sajt u zavisnosti od mnogo stvari...
Glavno je optimzovanost za pretrazivace (cistiji html), posecenost, i sl....
Naravno nije na odmet da javnes google-u da sajt postoji, kao sto rece Born2Kill

Poz.

Bolji ces efekat postici ako neko linkuje na tvoj sajt nego da ga prijavis na google. Ja sam jedan prijavio i mesecima ga nije bilo na google, cim sam ga linkovao sa drugog sajta vrlo brzo se pojavio na google. To linkovanje sa drugih sajtova ti mnogo znaci i za poziciju na google, naravno i da sajt bude optimizovan za pretrazivace.

thx Born2Kill ...I did that...ali nista mi ne prikazuje...hmm?!
Ima li jos neki link gde ga mogu prijaviti, ili mora da prodje odredjeno vreme?

Mora da prodje odredjeno vreme, zavisi od toga koliko ti je sajt posecen, i koliko ima klikova sa drugih sajtova (ovo sto je rekao vladimir)...
Treba da prodje nekad i mesec, dva, pa i tri, a nekad moze da izlista sajt za dva-tri dana, sve zavisi od posecenosti, i klikova na linkove, a od optimizacije ne zavisi to kad ce se pojaviti, nego gde ce se pojaviti, na kom mestu....

To su ti tri najbitnije stvari, pa rokaj.... :d

Poz.

Vrh Dno