Odavno postoji jednostavna metoda je da pustis YT klip i ukljucis CC i onda na tockic ukljucis automatski prevodDragi narode, da li ima neko resenje da za bilo koji klip koji gledam na Youtube ide prevod na nasem jeziku?
P.S ako sam promasio temu, molim moderatore da prebaci ali da ne obrise, verujem da ce jos nekom ovo znaciti. Hvala
Postoji opcija i za android, potrebno je samo u podešavanjima podesiti pegledač na verzija sajta za komp. I odmah se pojavljuju svi titlovi kao na kompuPrevod na kompu nije problem, dok je na androidu nemoguc na "domace" jezike, ili ne umem da nadjem nacin. Mislim isti je fazon, al mnogo manji izbor jezika je u pitanju
Kako na android tv-u podesis da je verzija za komp?Ja ne mogu to da nadjem....Jer i meni treba automatski prevod i na kompu ima dok preko tva i telefona nema.Postoji opcija i za android, potrebno je samo u podešavanjima podesiti pegledač na verzija sajta za komp. I odmah se pojavljuju svi titlovi kao na kompu
Preko Chrome ili drugog browsera u opcijama odabereš Desktop site (Verzija sajta za računar).Kako na android tv-u podesis da je verzija za komp?Ja ne mogu to da nadjem....Jer i meni treba automatski prevod i na kompu ima dok preko tva i telefona nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari