Šta je novo?

Preview.....Firefox 3.0

Safari sucks + ima rupa kao svajcarski sir. Izbrisi sve iz appdata foldera, pa odradi reinstall...

Buy, buy Firefox.
nesto imam utisak da si hteo da kazes bye, bye firefox, a ne buy, buy 🙂

firefoxu, malo fali pa da bude idealan browser, ako bi uspeli da smanje potrosnju memorije i brzinu startovanja programa resili bi dva najveca problema na koje se korisnici zale, a ostale stvari u firefoxu su vec sada krajnje dobro odradjene tako da nema sanse da ce nesto uspeti da zeznu sa 3.0..........da mogu da se stavljaju slicice u potpis, stavio bih firefox user :d

Poslednja izmena:
nesto imam utisak da si hteo da kazes bye, bye firefox, a ne buy, buy 🙂

firefoxu, malo fali pa da bude idealan browser, ako bi uspeli da smanje potrosnju memorije i brzinu startovanja programa resili bi dva najveca problema na koje se korisnici zale, a ostale stvari u firefoxu su vec sada krajnje dobro odradjene tako da nema sanse da ce nesto uspeti da zeznu sa 3.0..........da mogu da se stavljaju slicice u potpis, stavio bih firefox user :d

Da, bye, bye, ***a, brži prsti nego mozak.
Pa zbog te dve stvari me i nervira, učitava se pola sata, a i jede memoriju ko alav. Moj iBook jedva da može da ga podmiri.
Probao sam da pobrišem sve iz application foldera ali i dalje se zaglupljuje.
Videću sutra da se malo poigram, sada moram da skidam gomilu materila preko rapid-a.

Opera oduvava FF u korisnom radu.

Dugo sam koristio FF i dalje ga imam instaliranog zbog provere kvaliteta otvaranja stranica,mada do sada nisam naišao na neki problem sa Operom,čak ni sa GMailom (tri klika u Operi rešavaju stvar).Možete uporediti ova dva browsera vrlo lako - otvorite 15ak tabova i u jednom i u drugom.Opera sa svim svojim embedded torrentom,mail clientom,voiceom etc. briše suv FF bez addonova - minimum je duplo brža,ne oseća ''teret'',a otima mnogo manje resursa.Mislim da se sa FF3 situacija neće značajno promeniti na ovom polju.

Na strani FF su overall look i uopšte postojanje addonova i mogućnost integracije po potrebi - Opera bi mogla biti malo lepša definitivno a widgeti su najveća glupost koju sam u životu video.Takođe mislim da FF ima i bolja ''leđa'' što doprinosi komercijalizaciji ovog browsera.

Za moje potrebe (ne slušam muziku,niti gledam filmove iz browsera 🙂 ) Opera je zakon.Subjektivna stvar - u svakom slučaju da ne koristim Operu,koristio bih FF i radovao bih se FF3 - ovako čekam O10.Pozz :wave:

Prilozi

• placesOrganizer.webp
    placesOrganizer.webp
    13.2 KB · Pregleda: 113
  • osxTheme.webp
    osxTheme.webp
    6.2 KB · Pregleda: 119
  • locationBarSearch.webp
    locationBarSearch.webp
    19.5 KB · Pregleda: 117
Poslednja izmena:
pc_wos30.gif

Poslednja izmena:
instalirao sam FF 3.0b1, i znas ja znam radi dobro, i ubacio sam Nightly ali nikako nece da mi pokrene TabMix, sve sam pokusao, instalira ga on, ali nikako se nepojavljuje i nece da udje u options za TabMix. Jel ima neka alternativa za TabMix ?

javlja mi sledecu gresku :

"Tab Mix Plus" will not be installed because it does not provide secure updates

heeeeeeellppp !!!!

jos jedna dobra stvar kod poslednje verzije (minefield-2007111404) je to sto ima mogucnost resize-ovanja search-a, samo je lose, estetski, uradjeno...

Skinuo sam danas v3, ali nesto nisam uspevao da nadjem poboljsanja (!?) . Tu je izmenjen onaj rad sa bookmarksima, ail mi se sve ostalo cini isto.

Ima li razloga koristiti v3 uopste 🙂

Ali on postavlja pitanje da li ima smisla koristiti v3 a ne v3 Beta. Bete ništa ne znače. n puta, lično sam se uverio, da se bete mnogo razlikuju od finalne verzije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno