Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Desi se da ljudi pogrešno upišu mail adresu prilikom registracije (propuste neka slova i brojeve ili upišu druga umesto njih), a ispostavi se da je ta pogrešno upisana adresa legit...Sad sam pogledao, ali danas kada mi je došao mail sa zahtevom za verifikaciju mail adrese kojom se nisam skoro nigde registrovao (za registraciju koristim isključivo drugu mail adresu) pomislio sam da je neki scam i odmah sam permanentno obrisao mail.
Sad sam u dilemi ko me je registrovao - mada ako je to neko od poznanika mogao je da mi to i javi...
U suštini dovoljno je da ti kloniraju br. mobilnog kako bi iščitali kodove koje dobijaš na sms kad pokušaš da promeniš lozinku na gmail.. nakon što ti uzmu gmail/google nalog verovatno im je vrlo lako ti ukradu i autentifikator i kilo svega i svačega... NIsam siguran da li je ovo moguće ali je velika opasnost ako jeste..Ne zezaj se, blokada i zaboravi.
Kad su provalili kodove preko SMS i authenticator aplikacija ne treba im davati nikakvu šansu.
nude poslovnu saradnju u smislu da pišem odlične ocene hotela i dajem 5 zvezdica
Lagano brate, ja nisam učestvovao u poslu a ljudi generalno lajkuju jedni drugima sve i svašta gratis, pogotovo na YouTube u formi usluga za uslugu... To je njihova formulacija tih ocena na mufte, ne moja.. Realno da uredno plaćaju ljudima te reviewe hotela bili bi nevinašca u moru mnogo ozbiljnijih prevaranata ali ja mislim da su oni mnogo ozbiljniji prevaranti a da je priča o plaćanju za 5 zvezdica samo navlakuša...Ako sam dobro razumeo, poslovna saradnja je kad se vaćari neko treći sa lažnim zvezdicama a odvratna prevara je kad bizMismeni zavrnu bacača zvezdica?
Lagano brate, ja nisam učestvovao u poslu a ljudi generalno lajkuju jedni drugima sve i svašta gratis, pogotovo na YouTube u formi usluga za uslugu... To je njihova formulacija tih ocena na mufte, ne moja.. Realno da uredno plaćaju ljudima te reviewe hotela bili bi nevinašca u moru mnogo ozbiljnijih prevaranata ali ja mislim da su oni mnogo ozbiljniji prevaranti a da je priča o plaćanju za 5 zvezdica samo navlakuša...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari