Pre par dana, udje tip u nasu firmu i kaze izvini jel mozes da mi das srafciger samo da odvrnem nesto na laptopu, pritom ispred firme jos jedan tip cupka sa laptopom.
Ja zbunjen ( radi lakseg razumevanja zvacu ga mrsavai, a ovaj ispred vrata debeli, stvarno i jesu) ne znam upada tip nikad mu oci nisam video , gledam u ove moje i oni kao sta je sad.
Kazem ne mogu da ti dam ja cu da ti odvrnem sta treba.
U to ulazi debeli sa laptopom, i krece da se dere na mrsavog. Naslutio sam da je mrsavi (koji ima crnogorski akcenat) radio neku zamenu grafike na laptopu od debelog, i pritom ga nesto zavrnuo. Krecu reci ti si prevarant ti si baraba, vi ste gospodine neposten covek vi ste posten lopov i sl...
Izbacim ja njih obojicu ispred vrata gde su oni nastavili da se svadjaju..
Posto su se izvredjali mrsavi je otisao a ****** se vrati da mu zavrnem to sto sam mu odvrnuo...
....bezobrazluk, zamislite molim Vas on meni.. kako ga nije stramota...STO ga vi uopste pustate da radi ovde?
-MOLIM?
-Pa kaze on da radi ovde da se ovde nadjemo da mi vi to pokazete.....
Strasno, navodno tip ima neki servis u TC u Lominoj....
Zavrsi se to kad komsija koji prodaje racunare... zove i smeje se
....E znas onaj poslao nekog kod mene da mu overim garanciju za operativni sistem HAHAHHA....uzeo tipu 6000 za instalaciju windowsa hahahah....
tako da ima neki prevarant koji hara, mrsav i crnpurast.
oprez
Ja zbunjen ( radi lakseg razumevanja zvacu ga mrsavai, a ovaj ispred vrata debeli, stvarno i jesu) ne znam upada tip nikad mu oci nisam video , gledam u ove moje i oni kao sta je sad.
Kazem ne mogu da ti dam ja cu da ti odvrnem sta treba.
U to ulazi debeli sa laptopom, i krece da se dere na mrsavog. Naslutio sam da je mrsavi (koji ima crnogorski akcenat) radio neku zamenu grafike na laptopu od debelog, i pritom ga nesto zavrnuo. Krecu reci ti si prevarant ti si baraba, vi ste gospodine neposten covek vi ste posten lopov i sl...
Izbacim ja njih obojicu ispred vrata gde su oni nastavili da se svadjaju..
Posto su se izvredjali mrsavi je otisao a ****** se vrati da mu zavrnem to sto sam mu odvrnuo...
....bezobrazluk, zamislite molim Vas on meni.. kako ga nije stramota...STO ga vi uopste pustate da radi ovde?
-MOLIM?
-Pa kaze on da radi ovde da se ovde nadjemo da mi vi to pokazete.....
Strasno, navodno tip ima neki servis u TC u Lominoj....
Zavrsi se to kad komsija koji prodaje racunare... zove i smeje se
....E znas onaj poslao nekog kod mene da mu overim garanciju za operativni sistem HAHAHHA....uzeo tipu 6000 za instalaciju windowsa hahahah....
tako da ima neki prevarant koji hara, mrsav i crnpurast.
oprez