Šta je novo?

prevarant

duksa88

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2002
Poena
650
Pre par dana, udje tip u nasu firmu i kaze izvini jel mozes da mi das srafciger samo da odvrnem nesto na laptopu, pritom ispred firme jos jedan tip cupka sa laptopom.
Ja zbunjen ( radi lakseg razumevanja zvacu ga mrsavai, a ovaj ispred vrata debeli, stvarno i jesu) ne znam upada tip nikad mu oci nisam video , gledam u ove moje i oni kao sta je sad.
Kazem ne mogu da ti dam ja cu da ti odvrnem sta treba.
U to ulazi debeli sa laptopom, i krece da se dere na mrsavog. Naslutio sam da je mrsavi (koji ima crnogorski akcenat) radio neku zamenu grafike na laptopu od debelog, i pritom ga nesto zavrnuo. Krecu reci ti si prevarant ti si baraba, vi ste gospodine neposten covek vi ste posten lopov i sl...
Izbacim ja njih obojicu ispred vrata gde su oni nastavili da se svadjaju..
Posto su se izvredjali mrsavi je otisao a ****** se vrati da mu zavrnem to sto sam mu odvrnuo...

....bezobrazluk, zamislite molim Vas on meni.. kako ga nije stramota...STO ga vi uopste pustate da radi ovde?
-MOLIM?
-Pa kaze on da radi ovde da se ovde nadjemo da mi vi to pokazete.....

Strasno, navodno tip ima neki servis u TC u Lominoj....

Zavrsi se to kad komsija koji prodaje racunare... zove i smeje se
....E znas onaj poslao nekog kod mene da mu overim garanciju za operativni sistem HAHAHHA....uzeo tipu 6000 za instalaciju windowsa hahahah....

tako da ima neki prevarant koji hara, mrsav i crnpurast.
oprez

Boze,...
By the way, ti se bavis spasavanjem podataka sa hdd-a?Je li tebe mozda zvao Micko, za onaj slobodniji sadrzaj?

Pesnica u glavu najbolje resava takve probleme.

Kod mog pokojnog strica, koji je poreklom iz Hercegovine, pre par godina je zvonio na vrata neki prevarant, predstavljajuci mu se kao "Tomov sin iz Trebinja", koji je imao saobracajnu nezgodu na ulazu u Beograd i hitno mu treba 300 evra da popravi auto. Moj stric nasedne, pozajmi od komsije i da mu pare. Nakon 2 dana se ispostavilo da Tomo i njegov sin nisu napustali Trebinje vec godinama, a ko je bio taj prevarant koji se lazno predstavio - Boga pitaj...

Offtopic
Alti doticni lik je narkoman koji je uglavnom pozajmljivao pare od ljudi iz Hercegovine posto je i on sam odatle.A kako znam:Zvoni jednom lik na interfon trazi mog ujaka imenom i prezimenom,predstavi se i ja ga pustim.Usao on u gajbu,i kao vi ste iz Hercegovine,znate mog oca,treba mi kes jer je doziveo saobracajku...Pitamo ga ujak i ja otkud bas od nas da trazi,zar nema neku porodicu,prvi put ga vidimo.Pritom je izgledao kao da ga je poplava izbacila.Masna kosa,prljava odeca,trese se...Naravno da nije dobio kes,a meni ne bude mrsko pa okrenem par brojeva da se raspitam za njega,kad ono lik ide od kuce do kuce kod ljudi koji su iz tog kraja i trazi novac na isti nacin.Izvinjavam se na offtopicu ali treba znati kavih sve ljudi na svetu ima.Pozz

Toga ima u Beogradu po Knezu koliko hoces;)

Pre par dana, udje tip u nasu firmu i kaze izvini jel mozes da mi das srafciger samo da odvrnem nesto na laptopu, pritom ispred firme jos jedan tip cupka sa laptopom.
Ja zbunjen ( radi lakseg razumevanja zvacu ga mrsavai, a ovaj ispred vrata debeli, stvarno i jesu) ne znam upada tip nikad mu oci nisam video , gledam u ove moje i oni kao sta je sad.
Kazem ne mogu da ti dam ja cu da ti odvrnem sta treba.
U to ulazi debeli sa laptopom, i krece da se dere na mrsavog. Naslutio sam da je mrsavi (koji ima crnogorski akcenat) radio neku zamenu grafike na laptopu od debelog, i pritom ga nesto zavrnuo. Krecu reci ti si prevarant ti si baraba, vi ste gospodine neposten covek vi ste posten lopov i sl...
Izbacim ja njih obojicu ispred vrata gde su oni nastavili da se svadjaju..
Posto su se izvredjali mrsavi je otisao a ****** se vrati da mu zavrnem to sto sam mu odvrnuo...

....bezobrazluk, zamislite molim Vas on meni.. kako ga nije stramota...STO ga vi uopste pustate da radi ovde?
-MOLIM?
-Pa kaze on da radi ovde da se ovde nadjemo da mi vi to pokazete.....

Strasno, navodno tip ima neki servis u TC u Lominoj....

Zavrsi se to kad komsija koji prodaje racunare... zove i smeje se
....E znas onaj poslao nekog kod mene da mu overim garanciju za operativni sistem HAHAHHA....uzeo tipu 6000 za instalaciju windowsa hahahah....

tako da ima neki prevarant koji hara, mrsav i crnpurast.
oprez

E...da nije to onaj iz Lomine što je meni prodavao neispravne memorije?!?
Otvorio sam thread negde ovde ali ne mogu da ga nađem zbog ove zadnje reorganizacije foruma...

Poslednja izmena:
@aLti
@cipela

Taj nesrecnik mora da je gledao argentisnki film "Devet Kraljica" pa se nalozhio :D, shto je najgore "trik" mu je uspevao. Lopovima treba odseci ruke, pa posle nek stave prst( ako mogu stopalima da dohvate :D) na chelo.

Poslednja izmena:
Boze,...
By the way, ti se bavis spasavanjem podataka sa hdd-a?Je li tebe mozda zvao Micko, za onaj slobodniji sadrzaj?

nije :banana:

Ali nije napravio ni neki fazon, inace su mu malo glupi svi ovi novi.

-Da li vi prodajete "cuda za bubrege" ?
-Ne
-Dobro nista onda
Reklame

Poslednja izmena:
Kod nas ovde u Australiji likovi znaju da nabace odijela, kravate i prazne torbe od laptop-a i onda udju u neku od vecih kompanija i kao traze taj i taj sprat/kancelariju u vezi "intervjua za posao ili neke slicne gluposti". Cim nalete na praznu kancelariju a u njoj lapish, u sekundi nestaje.
Bas skoro bilo na tv-u, Current Affairs.

zvacu ga mrsavai, a ovaj ispred vrata debeli, stvarno i jesu
Bre, Dukso, dobro si ti prošao. Piše u novinama da neki likovi a la Stanlio & Olio idu po beogradskim radnjama i pljačkaju. :d

BTW, otkud ti u radnji, zar ne reče da ideš na Zapad a radnju zatvaraš jerbo nemaš kome da je ostaviš pošto ovde niko ništa ne zna?

Micko je zvao nekoga sa Miljakovca. Inace kad sam ga gledao, uopste mi nije bilo smesno, a i sami halooglasi ne znam kako dopustaju da im Micko zayebava klijente. Ovo je kaznjivo po zakonu. Kad bilo ko okrene neki broj iz oglasa sa namerom da zayebava ili ugovara lazno onda moze da zavrsi i u zatvoru, ali ako to radi Micko, onda dobije emisiju na B92. Dupli standardi.
Treba i sam da razmisljam ako ikada budem trebao da dam bilo kakav oglas da li ce Micko da me pozove i pravi budalu od mene.

Jel to kada je glumio Džamburu-a? :d

Nazad
Vrh Dno