Silom prilika ili novcanih neprilika, odlucio sam da nadogradim moj stari komp polovnim komponentama. Pocetkom godine sam preko Benchmarka kupio kompletnu konfiguraciju za klinca i sve je proteklo u redu. Ja nisam bio srece da ubodem pravu stvar, vecinom sam omasivao za par sati :d , na kraju sam odlucio da preko sajta Kupujem Prodajem kupim Q9300. Dogovor je bio da mi preko AKS kurirske sluzbe posalje procesor a da ja posiljku platim u devizama ( nema problema ). Primio sam posiljku otvorio i video cudo, procesoru je jedan cosak podnozja bio skroz uvijen. Odmah sam nazvao prodavca, koji je prvo okrivio kurirsku sluzbu a potom me je strucno posavetovao da odem do majstora koji ce ga ispraviti u stegu.... Na moje primedbe mi se XXXX mrtve majke nahranio me @ovnima iprekinuo vezu. Odmah sam pozvao kurirsku sluzbu koja mi je posle smaranja poslala lika da napravimo zapisnik. Kontaktirao sam i Kupujem Prodajem, koje moram da pohvalim, jer su reagovali veoma brzo, blokirali su nalog prodavca a meni cak poslali pdf sa obrascem za krivicnu prijavu, sa njihove srane dosta. Pokusavao sam da pripretim kurirskoj sluzbi podnosenjem prijave za devizni prekrsaj, posto je njihov kurir primio devize na ruke, ali se nisu nesto cimali, jer kada sam pokusao svoju pretnju da ostvarim ispostavilo se da to nikoga ne inyeresuje, to jest ma sta novine pisale prodavci mogu da naplacuju u devizama jer ih niko ne goni.
Necu da vas gnjavim vise sa svojom tugom pogledajte slike, odneo sam procesor kod jednog lokalnog servisera, decko je ostao zblanut, tako nesto nije video. On je i napravio slike procesora, rece da ce da ih pokaze nekim frendovima da i oni vide. Nejasno je na koji je nacin neki majmun uspeo da tako osteti procesor ipak je to jak materijal. Pogledajte i najnoviji hi-tec nacin pakovanja elektronike

Necu da vas gnjavim vise sa svojom tugom pogledajte slike, odneo sam procesor kod jednog lokalnog servisera, decko je ostao zblanut, tako nesto nije video. On je i napravio slike procesora, rece da ce da ih pokaze nekim frendovima da i oni vide. Nejasno je na koji je nacin neki majmun uspeo da tako osteti procesor ipak je to jak materijal. Pogledajte i najnoviji hi-tec nacin pakovanja elektronike