Šta je novo?

[Prevara?] Po meni malo čudan oglas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Piratska hehe

Ne postoji legalan XP sa integrisanim SP3 :)

Cisto da ne zbunimo nekoga ko ovo cita, naravno da ima ;)

Product: Windows XP Professional with Service Pack 3 (ISO)
Version: XP
Part Number: E85-05919
Language: English
Operating System Type: 32 bit
Total Download Size: 589 MB

Ovo je bila klasična APP (ako prođe, prošlo) varijanta.

Vidite da se lik više ne oglašava, ko da je propao u zemlju ili ga je uhvatila frka zbog ovog "legalnog" softvera!

Cisto da ne zbunimo nekoga ko ovo cita, naravno da ima ;)

Product: Windows XP Professional with Service Pack 3 (ISO)
Version: XP
Part Number: E85-05919
Language: English
Operating System Type: 32 bit
Total Download Size: 589 MB

Kod nas nema da se kupi, ni kao OEM ni FPP i mislim da ga nije nikada ni bilo.

Inace na njega odlicno leze instalacija Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver-a :)

Poslednja izmena:
Požurite ljudi, za sat ipo se završava konkurs :D

WIN i Leopard nisu tu cisto reda radi, vec za instaliranje/reinstaliranje sistema, cisto sumnjam da oni smeju da se instaliraju na vise od jednog racunara ili gresim?

Pitao ortaka koji je bas iz Glozana dal je cuo za Matrix servis rece da nema pojma ko je taj :d
Kaze postoji neki Matrix koji je iz NS kako cuje, u fazonu dosta ih registruje firmu u Glozanu (pripada valjda opstini Backi Petrovac a ne NS) jer su porezi manji :p

A meni kolega pre mesec dana rekao da se sto pre prijavim na oglas :D, to vece se zavrsavao rok.

Pojavio se opet na Infostudu oglas za ovaj Matrix :smoke:
Ja sam jednom naseo na slicnu foru nasao sam oglas tipa radite od kuce, kao neki web marketing
I posaljem ja CV bas da probam i posle par dana imam sta i da vidim - kao izabrani ste u uzi krug, prvo se registrujte na ovaj i onaj sajt
I to ni manje ni vise neki kao manager mi salje mail cak pise i ime firme i adresa a povrh svega i njegove kao slike sa Mauricijusa i jedrenja looool verovatno da se pokaze kako je uspesno zaradio na ovom poslu hahahahaha pa putuje po svetu :D, a cim sa pokusao da nadjem preko Googla firme naravno nema, cak stavise na toj istoj adresi je neka skroz leva firma koja verovatno veze nema da joj adresu koriste za ove muljavine :smoke:
A sajt brate tipicno prodavanje magle - kao kupovina nekih brosura i materijala kako da postanete milioner za tipa par meseci mislim da se zove Carbon Copy lol :d a sajt je strani, mislim americki
Teksta ima poprilicno, sve u sarenim fontovima a 90% sadrzaja je cista reklama i prodavanje magle, tesko je cak i procitati sve :p
I cim se registrujes tu krene na mail da ti dolazi crap u regularnim intervalima kupite ovo jos danas, kao specijalan popust samo jos 24h bla bla truc truc tipican spam
Za divno cudno moze da se uradi i unsubcribe a kontam da ovaj lik sto me je kontaktirao izgleda uzima neki procenat od tih prevaranta u zavisnosti od toga koliko mu se suckera registruje na sajt i zapravo kupi ona ****** nasevsi na spam :smoke:

Evo sadrzaja mail-a

Bestjobs

MG Media

Dobar dan,

usli ste u uzi izbor za poziciju online marketing .

Ako ste ozbiljni u preuzimanju inicijative za ovu poziciju molim Vas, da se povezete preko linka I da ostavite potrebne podatke, kao i broj telefona.

http://oneyearplan.net/milan

Hvala,

Milan Stanic,

Founder,

Office representative

Gospodar Jovanova 33

11000 Beograd ,

Serbia

Mob:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Gde nam je prijatelj. Nema ga da se javi. Sigurno je okupiran sklapanjem tužbe protiv nas :D ili poslušao savet pa uz računare uvaljuje i burek. Ništa lepše nego kada se spoji lepo,korisno i ukusno.

:)

a povrh svega i njegove kao slike sa Mauricijusa i jedrenja looool verovatno da se pokaze kako je uspesno zaradio na ovom poslu hahahahaha pa putuje po svetu :D,
Ovo je vrh! Ajde molim te okaci slike da se smejemo :D:D:D

Ljudi u zivotu se nisam ovoliko nasmejao :D:D:D:D:D
najjaca tema ubedljivo!
Nego hajde da odem do te firme da proverimo to sve, bas bih voleo da vidim magacin sa toliko opremom. :smoke::smoke:
E i da, kako ovakve stvari se ne provale, tj ne provale ih odredjene inspekcije?
Il je inspektor za taj sektor njegov komsija pa dobija domaca jaja? :p

urnebes hahahaha :d

Bravo Jovo majstore. Sa tim slikama probaj da smuvaš neke cupi - ovde su ljudi mahom ipak u It ju :)

Jao tuga...

A ****ga sta ces :smoke:
U ovoj krizi ljudi dosta cesto ne razmisljaju racionalno pa su spremni na bilo koju vrstu posla, samo pare da se zarade a tek ako deluje primamljivo kao ovaj navodni web marketing sto sam ga pominjao ili Matrix servis, situacija je jasna
Zato uvek ima ljudi koji ce nasesti na ovakve i slicne prevare

Ljudi, kako ovo da bezbolno kažem .... Jova je zatvorio BH jer smo loše pisali o njemu :D

Ako se izbriše ovaj post znaću da sam u pravu :)

^ :D

Trebalo bi ovo prijaviti nadleznim organima :eyebrows:
Neko iz NS-a i okoline bi mogao da odradi svoju gradjansku duznost :d, pa neka mu u posetu servisu dodje inspekcija :smoke:

Dosta je bilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno