Pojavio se opet na Infostudu oglas za ovaj Matrix :smoke:
Ja sam jednom naseo na slicnu foru nasao sam oglas tipa radite od kuce, kao neki web marketing
I posaljem ja CV bas da probam i posle par dana imam sta i da vidim - kao izabrani ste u uzi krug, prvo se registrujte na ovaj i onaj sajt
I to ni manje ni vise neki kao manager mi salje mail cak pise i ime firme i adresa a povrh svega i njegove kao slike sa Mauricijusa i jedrenja looool verovatno da se pokaze kako je uspesno zaradio na ovom poslu hahahahaha pa putuje po svetu

, a cim sa pokusao da nadjem preko Googla firme naravno nema, cak stavise na toj istoj adresi je neka skroz leva firma koja verovatno veze nema da joj adresu koriste za ove muljavine :smoke:
A sajt brate tipicno prodavanje magle - kao kupovina nekih brosura i materijala kako da postanete milioner za tipa par meseci mislim da se zove Carbon Copy lol :d a sajt je strani, mislim americki
Teksta ima poprilicno, sve u sarenim fontovima a 90% sadrzaja je cista reklama i prodavanje magle, tesko je cak i procitati sve

I cim se registrujes tu krene na mail da ti dolazi crap u regularnim intervalima kupite ovo jos danas, kao specijalan popust samo jos 24h bla bla truc truc tipican spam
Za divno cudno moze da se uradi i unsubcribe a kontam da ovaj lik sto me je kontaktirao izgleda uzima neki procenat od tih prevaranta u zavisnosti od toga koliko mu se suckera registruje na sajt i zapravo kupi ona ****** nasevsi na spam :smoke:
Evo sadrzaja mail-a
Bestjobs
MG Media
Dobar dan,
usli ste u uzi izbor za poziciju online marketing .
Ako ste ozbiljni u preuzimanju inicijative za ovu poziciju molim Vas, da se povezete preko linka I da ostavite potrebne podatke, kao i broj telefona.
http://oneyearplan.net/milan
Hvala,
Milan Stanic,
Founder,
Office representative
Gospodar Jovanova 33
11000 Beograd ,
Serbia
Mob: