Šta je novo?

Pretraga informacija na osnovu fotografije

CommandeR

Poštovan
Učlanjen(a)
30.12.2014
Poena
70
Pre nekoliko meseci, na nekom od naših sajtova nađem fotografiju jedne divne devojke, Beograđanka pretpostavljam. Pošto je bila prelepa, ne znam s' kojim razlogom ja tu fotkicu sačuvam. Kasnije je taj njen profil sa tog sajta nestao. Ja i dalje fotografiju imam i želim da nađem devojku ili bilo kakvu informaciju o njoj na internetu. Fotografija nema link, nema ništa. Da li ikako postoji način da na osnovu te fotke pokušam da pronađem osobu. Ako je nađem, zaprosiću je majke mi :D
Nisam našao prikladnije mesto da pitam ovo, ali momci, znam da dosta znate oko ovoga, i mnogo bi ste mi pomogli! Hvala najlepše unapred svima! :D

Ma nema šanse, nađe on brdo sličnih fotkica, ali kad kliknem na neku od njih, on otvori novi tab i stoji google image search kao da trebam da upišem link, url ili šta već, ne otvara mi sliku na koju kliknem.

Ako si ubacio fotku koju si imao i ako nije našao ništa pametno... to ti je to.

Ako hoćeš bolju pretragu, kontaktiraj njih.

Pre nekoliko meseci, na nekom od naših sajtova nađem fotografiju jedne divne devojke, Beograđanka pretpostavljam. Pošto je bila prelepa, ne znam s' kojim razlogom ja tu fotkicu sačuvam. Kasnije je taj njen profil sa tog sajta nestao. Ja i dalje fotografiju imam i želim da nađem devojku ili bilo kakvu informaciju o njoj na internetu. Fotografija nema link, nema ništa. Da li ikako postoji način da na osnovu te fotke pokušam da pronađem osobu. Ako je nađem, zaprosiću je majke mi :D
Nisam našao prikladnije mesto da pitam ovo, ali momci, znam da dosta znate oko ovoga, i mnogo bi ste mi pomogli! Hvala najlepše unapred svima! :D
Facebook je odgovor na tvoje uzavrele hormone :)
Pre njega ipak odradi google serach, po tvom opisu izgleda da ga nisi uradio.

Na Facebooku se pridruži svim stranicama vezanim za studente, mlade i noćni život/izlaske.
Može i ostale popularne stranice tipa Mudrolije i slično, zamoli njihove admine u privatnoj poruci da ti učine uslugu.

Na sve te stranice postavi njenu fotku sa (kraćim) i što prijemčivijim tekstom, romantično obojenim ali ne preterano.
Naći će se već neko od njenih prijatelja ko će videti sliku, ako budeš uporan to je zagarantovana stvar.

Smatraj se upozorenim, najviše u zavisnosti od teksta koji sročiš ovaj pristup može da bude i kontraproduktivan.
Može dotična da proceni da si neka vrsta manijaka i nikada ne pristane na kontakt...
A može i da joj se svidi pa stupite u kontakt...

I da nas pozoveš na facebook svadbu ako uspe :beer:

HVfgUx2.png

Realno sa tim savetom mozes samo manijak da ispadnes.. :)

Plus ako je riba preterano lepa 90% vec ima decka tako da mozes usput i batine da pokupis :)

Poslednja izmena:
Super tema! ;)
Ja trenutno ne tražim buduću suprugu po netu, ali ću temu pratiti da vidim kakav je epilog priče. :D

Konacno si skupio mu*a :D

Elem, znam devojku, javi mi se u imbox

E ljudi, našao sam nešto. Fotografija je sa www.dodirnime.com sajta, on je trenutno zatvoren, i našao sam u mejlovima da sam bio tamo registrovan. Poslao sam poruku jednom od moderatora i videću šta može da uradi, a saznao sam i ime, devojka se zove Tamara :) Tako da sam se stvarno angažovao da je nađem.

Нисам видео слику, постави јер можда неко и зна твоју будућу.

Pa, red je posle 17 godina da i Benchmark ozeni nekog. Pecu za kuma (Peco, izgore ti kesa!). :D

http://postimg.org/image/ckzn09ys5/
Ovo je fotografija devojke koju tražim :) Šta fali, dosta smo pisali o tehnologiji, hajde da napravimo izuzetak. :D Vi mislite da se ja šalim, budem li je oženio svi dolazite da popijemo nešto! :D

Poslednja izmena:
Hehehe..ako bude videla ovu nerd temu bićeš popularan kod nje kao prase u Teheranu :D a i bez toga zbog duha teme nešto mi se čini da to nemere ić`...:) nhf. ali do nekle si i u pravu, treba ići za svojim željama.

Nazad
Vrh Dno