Šta je novo?

Prestigio TFT monitori-odusevljen sam!

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Skoro sam narucio za firmu, izuzetno povoljna cena, 15" P151 i 17" P171, crno -siva kombinacija, sa zvucnicima. Elegantni i lepi. Ispravljac je u samom monitoru, auto-sense(110-220V). Samostelujuci, i za geometriju i za boje, i to radi perfektno.
Prvi utisci: Izvanredno!!! Ugao vidljivosti je bukvalno 180, kolorit fenomenalan, odziv izuzetan, bolji nego kod LG-ja(vizuelno). Monitori daju bolju sliku nego Samsung TFT-i kojima sam blago razocaran. I to na obicnoj TNT2 kartici.
15-ca ima max rezoluciju 1024x768 @75Hz, 17-ca 1280x1024@75Hz. Izuzetno ostra slika, slova u Wordu citljiva i na 8pt.

I gde ima da se nadju?

15-ca je 275€ prodajna, 17-ca 380€. Dilerske su naravno nize.
Kod izvesnog beogradskog uvoznika sa kojim saradjujem i kod mene:)
Ako nekome stvarno treba neka me cima na pm.

Imaju li 17" DVI ulaz ? Da li si probao igre tj. odziv u njima, ili samo prilikom skrolovanja teksta ?
BTW nemoj da poredis bilo sta sa Samsungom, Samsung je krsh :mrgreen:

P.S. kad smo kod cene, jel se moze dobiti neka izmedju 2 pomenute, ako se ide preko tebe (tj. manja od prodajne, veca od dilerske :D ) ??? :?:

Mnogo oces za tu cenu, i DVI :)
Odziv je izuzetan, igrice idu odlicno :D, a ne koristim smooth scroll, pa je na klasicnom malo grublje, ali opet ponavljam: odlican. Bolji nego LG.
Daju i garanciju 36meseci.
Mozemo da e dogovorimo za cenu, koja bi tebi odgovarala? Nemoj samo da lupas nesto tipa 150€, mislim ozbiljno. Izmedju dilerske i prodajne je shirok pojam:)

BokiPK je napisao(la):
Mnogo oces za tu cenu, i DVI :)
Mozemo da e dogovorimo za cenu, koja bi tebi odgovarala? Nemoj samo da lupas nesto tipa 150€, mislim ozbiljno. Izmedju dilerske i prodajne je shirok pojam:)

Pa u principu tesko da cu za neko kratko vreme moci da prikupi tu kintu, to me je zanimalo vise u pogledu (skorije) buducnosti posto sam primetio da imas pristup odredjenim meni interesantnim komponentama (dvd rezac, tft) za koje bih ti se u nekoj (nadam se skoroj) buducnosti rado obratio, zasto da ne...

Vrh Dno