Evo ovako. Skineš sa Xteam-ovog sajta njihov rom. Skineš sa onog drugog linka kernel. Raspakuješ xteam-ov rom, raspakuješ kernel, i prekopiraš kernel u folder xteam/image. Pokreneš iz foldera Mediacom_810C RK29update.exe . Kada pokreneš taj program prvo ideš na opciju "Formatta!!", to mu dođe kao full wipe iz cwrecovery-ja. Zatim u istom programu samo štikliraš "loader" i ideš na opciju "Aggiorna!!". I to je to. Kada se završi flešovanje, prvo će se tablet podići u recovery, odakle samo ideš na opciju reboot. Ali obavezno izvadi SD karticu ako je imaš. Posle instaliranja ubaciš je ponovo. Prilikom prvog podizanja prijaviće da je sdkartica oštećena, sa tim što se to odnosi na nand memoriju. Samo je formatiraš iz opcije storage i gotovo. Sada sam nešto gledao, OMA rom izgleda ima problema sa DPI-jem pa ikonice koje su na ivicama ekrana malo beže u sledeći. Sada ću probati Xteam, mislim da kod njega to nisam video, sa tim što u xteam-u ima već preinstalirana aplikacija za DPI podešavanje i iz nje izabereš predefinisanu opciju za tablete. Sve u svemu, skroz funkcionalni romovi. Sutra mi stiže i otg kabl, pa još i ako bluetooth proradi, oo ispada definitivno best buy za 14000 din.
edit: ipak i xteam ima problema sa ikonicama, rešenje je da se jednostavno ne slažu uz ivicu ekrana...