Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual 5300,5044,7450

Zvone

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2005
Poena
620
Evo stigli su novi modeli

Svi imaju 1.2ghz Quad Core procesore (Cortex A9 Cpu) 1GB Ram + 4GB Rom i 8mp kameru

MultiPhone 5300 ekran 5.3" 854x480
MultiPhone 5044 ekran 5.0" 1280x720
MultiPhone 7450 Ekran 4.5" 960x540

Po meni najlepsi i najtanji model je 5044

Slike i detaljne specifikacije stavljam malo kasnije...ili neko ko ima vise vremena

Ovo je razlika izmedju mog 4300 i 5300 :)

Prilozi

• 2013-06-02-0150.jpg
    2013-06-02-0150.jpg
    659.2 KB · Pregleda: 4,031
Ova druga dva deluju vrhunska, izgleda ce moj 4500 biti zamenjen sa ovim 5044.
Samo da li imas informacije o tome kada ih mozemo ocekivati i cenama.

Cuo sam da ce nijedan od ova telefona nece preci 300e, sto je extra cena za ovakve telefone.Ipak su to quad core telefoni, ovaj 5044 dolazi sa androidom 4.2

Klasični kineski Android telefoni sa MT6589 čipom u kombinaciji sa 1 GB RAM-a i 4 GB ROM-a.

NR Kina je preplavljena takvim modelima.

Hrvatska prezentacija.
Nova podjela smartphonea bit će po serijama oznaka 3, 5 i 7, što je Ostojić spretno usporedio s oznakama BMW serija automobila.
Originalan marketing :banana:.

Al' ovo mi je vrh!
...produženo trajanje baterije (dva dana),
Interesuje nas kapacitet baterije, a ne marketing priče.

Za sada su se lepo pokazali Prestigio telefoni, verujem da ce sa ovima biti jos bolje.
Baterija 2 dana je jeste produzeno trajanje i jeste super stvar kod novih smartfonova.
Juce sam ga popodne iskljucio sa punjaca oko 16:00 casova i svo vreme je bio na wifi-u, uvece sam ga punio sa gomilom aplikacija, podesavao, igrao se malo i sad je trenutno na 70% sto je po meni odlicno.Bice kod mene nekoliko dana pa cu videti kako se baterija ponasa u normalnom koriscenju.Baterija je 2000 Mah
Najvise sam se odusevio izradom telefona.Veoma lepo i elegantno deluje.Kacim slike kasnije u toku dana.
I jos jedna bitna stvar je Android 4.2 koji se nalazi na njemu.

Malo ili ne meni za sad dobro gura, za par dana cu napisati koliko traje normalnim koriscenjem, za sad ga neispustam iz ruku...

Idu slike upravo ga slikamo

Poslednja izmena:
ry5u9ehe.jpg

uva8u4yz.jpg

ebady8a4.jpg

senezubu.jpg

Izvinjavam se ako su slike lose slikano sa Ipad minijem, o radu neka napise drdekzar nesto on ga koristi ja sam se sad samo poigrao 10 minuta i slikao ga.

Poslednja izmena:
Evo utisaka:
- Ogroman ekran 5” ipak nije preširok za jednoručno korišćenje, čak ni u omanjoj šaci.
- IPS HD (1280x720) Gorilla Glass
Telefon veoma tanak, elegantan i u rukama odaje utisak kvaliteta i cvrsine.Nista nekrcka, ne skripi….
-CPU Quad Core 1.2Ghz CPU hardver MT6589 model ARMv7
-Ram memorija 1Gb
-Kamera 8Mp ali je nisam nesto bas isprobao, par slika koje su jasne i cinimi se da su boje malo jace ali to cu tek testirati.
-Android 4.2
-Dual Sim
-Zvuk pri razgovoru dobar, nisam imao problema sve cujem odlicno isto tako cuju i mene.
-Spoljni zvucnik se cuje veoma dobro ( prijatno sam iznenadjen)
-Slusalice sam probao neke svoje jer sam ovaj telefon dobio na probi cak i bez punjaca , zvuk je sasvim dobar tako kaze moja supruga ja ne slusan nikad muziku na telefonu ( Slusalice sun eke prosecne Vivanco)

E sad uredjaj radi veoma dobro, nije nijedno secnuo i zablokirao ( isto iskustvo imam i sa modelom koji koristim vec mesecima Prestigio 4500).Sve radi glatko.
Upravo sam uradio Antutu test i rekao je sledece:
Total score 12512
CPU:5845
GPU:3754
RAM:2246
I/O:667

Na Srpskom zvaničnom sajtu 5044 se u opšte ne pominje a može da bude naj za pare?
I ja isčekujem kada će se pojaviti kod nas

Kao sto rece gore DukeofSerbia, kineskih ovakvih kao ova tri Prestigia ima bas dosta, samo sto bi prednost Prestigia bila garancija. Mada sa druge strane gledajuci cene ovih kineza(npr. Zopo) nisam siguran da ce Prestigio uspeti da napravi konkurentnu cenu, ali pratimo pa cemo da vidimo :) poz.

Ocekuje se u drugoj polovini avguta.Bice ovo sjajni telefoni po lepoj ceni......

Ima ga vec u prodaji u svim hendi radnjama, bilo je predstavljanje prosle nedelje na adi.Zanimljiv telefona sa jednom karticom, veoma dobra baterija koja izgura i dva dana iako se negasi 3g i rade notifikacije.

Počela prodaja. 5044 30000rsd.

Jedina mana 5044 je sto nema 3g, nego mora preko OTG-a, sto je po meni suludo...

Kako bre nema 3g prijatelju :)
Pa nije ovo 2005a :)

Navedeno je, wcdma je 3g... Ima ga kao i svaki smartfon danas :)

Kao sto rekoh, ne razumem se u te protokole pa slepo verujem specifikaciji. Da li MTS podrzava ovaj WCDMA ?

Koji si ti lik ja ne verujem! :lupko:

Edit:
Vojkane on izgleda ne zna ni za google :d

Ništa, onda moramo ovako...
http://lmgtfy.com/?q=wcdma

Poslednja izmena:
Dobro gibo ne zna čovek :)

Podržava Ivane, ne treba o tome da brineš

Nazad
Vrh Dno