miljanars
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.02.2013
- Poena
- 170
Na tabletu Prestigio PMP5588C_DUO 8" 8GB Android 4.2 prilikom koriscenja klipa sa you tuba (postavljenog iz Play stora), polovina slike je crna, a druga polovina je uvek okrenuta uspravno, bez obzira na rotaciju tableta; zvuk je ok. Molim pomoć, tablet je nov, a i ja se od skoro družim sa androidom, samouka sam :type:
Ja sam na tom tabletu taj problem resio sa starom verzijom You Tube aplikacije (ne mogu da se setim koja verzija posto nemam taj tablet), tako da proguglaj malo starije verzije neka mora da radi. Sto se tice rotacije ekrana ukljuci u podesavanjima ekrana automatsku rotaciju i to je to...
P.S. Jedan savet u vezi tog tableta nemoj da ga pregrevas mnogo igricama ukoliko zelis da ti traje malo duze, meni je crkao posle mesec i po dana aktivnog koriscenja...
Instaliram Skype, pozovem, zatamni displej i vrati na početni ekran. Ne mogu nikako da koristim Skype, ne radi, a treba mi ko hleb, zato sam ga kupio (ćerka mi u inostranstvu). Pomozite, jel ima neko rešenjem sličan problem?
Ja sam koristio najnoviju verziju Skype-a bez problema(sa Google Play Store-a) ali je bila instalirana na sveze resetovanom tabletu, pa mozda ti pomogne full reset-narocito ukoliko imas instalirano puno programa...ne garantujem ali kod mene je tako radelo, mada vise ne koristim Skype.
Mozes da probas sa nekom starijom vezijom, cesto se desava da starije verzije programa bolje rade nego nove...