s obzirom da mi pdf.ovi nemaju vise od 10-15 mb , otvara se u 2 sekunde , a i nije mi problem ni 10 sekundi ako ce baterija izdrzat sat duzebas tu si se zeznuo, jer je tragedija koliko jednojezgarci sporo otvaraju "teske" pdf-ove :/
ima ga vec u prodaji
Sve je u redu, ne brini. Mislim da je to "feature", a ne bug - verovatno da bi produžili vek baterije. Naime, kada kapacitet padne ispod 20% osvetljenje se smanji na minimum i ne može da se menja. Kada padne ispod 10% ekran ne možeš uključiti - ako ga isključiš, inače radi do kraja.dok ne dostigne iznad 20% baterije ekran se ne pali' skroz crn... dal postoji neka caka ili je za vracanje
Dobra vest, uspeo sam da rutujem tablet!
pozdrav!Pošto nije bilo dovoljno mesta na sistemskoj particiji za SuperSU.apk, obrisao sam paket OfficeSuitePro_Preload_6.1_861.apk. Ako nekom ipak zatreba, sačuvao sam ga ovde:
točnije, nije mi jasno kako to da nije bilo dovoljno mjesta na sistemskoj particiji?? i to za superuser koji je manji od megabajta? kolika je uopće sistemska memorija na tom tabletu?
da, da, to je sve jasno. ali, jednostavno mi je čudno da si morao izbaciti nešto da bi stao root. koliko sam ja do sada prepravljao android, doduše samo do GB-a, nikada nisam imao problema sa time. HC, ICS i JB nisam ni pokušavao prepravljati. možda se nešto promjenilo...Ukratko, sistemska particija se uvek pravi tako da bude "tesna". Ona se tokom startovanja android linuxa mountuje kao "read only" i na njoj se ništa ne piše, za to postoje druge particije. Jedina njena uloga je da se sa nje startuju sistemski programi.
Ako bi se napravila većom nego što je potrebno taj prostor bi se oduzeo drugim particijama koje su otvorene za pisanje i samim tim gladne prostora.
Da li se i vama dešava ovako nešto? Možda bi neka dobra folija mogla da popravi stvar? Ima li ko predlog za neku konkretnu?
Našao sam program za kalibraciju ekrana. Imam utisak da je popravio stvar, ali možda je samo reč o placebo efektu
Probajte i vi, pa javite radi li.
http://www.slatedroid.com/topic/16022-app-touch-screen-calibration-app-g-tabletzpad-t2/
Postoji rešenje, pročitaj par poruka unazad, tu ti je kompletno uputstvo za flešovanje ROM-a sa ugrađenim rootom.Da li postoji koje rješenje? Čekam več nekoliko dana odgovor od firme, ali ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari