Šta je novo?

Prepuruka za Optical mouse

ako pod zakucavanjem podrazumevas da zna nekad strelica da se izgubi i pojavi u uglu ekrana onda DA zakucava se.jos nesto preciznost je ocajna prema mom starom kuglicnom A4 koji je imao 520dpi.mnogo je lepse klizio po ekranu od ovog optickog.mozda ti je bolja varijanta A4 opticki po tom pitanju (tako se prica).Mislim da ti je bolja varijanta da ili skupis kintu za skupog pristojnog optickog misa ili uzmi dobrog kuglicnog (koga vec verovatno imas) . ali znam da vrag ne da mira , lepo je ono svetlo nocu ispod misa :)

e da i skrol mi se ne svidja kako su uradili.

ako te zanima 15 € za tebe star 3 dana

pozdrav

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Hteo bih da uzmem opticki mis, e sad, nisam se bas usrecio sa prezentacijama domacih dilera (navedene su samo cene), pa bih hteo da cujem utiske ljudi koji vec poseduju optikane :D .
Mis ne treba da bude wireless, znaci samo opticki i to sa sto vise dugmica, kao i programabilnog softvera pomocu koga moze sve i svasta da se podesava.
Logitech, Genius.... etc? Preporuka?
hrkk

Kupi SAMSUNG OMGB30B sa 5 godina garancije !!! Ja sam ga pazario u SLOVENIJI pre 4 dana ( bio sam na sluzbenom putu ) ...
Mis je fenomenalan perfektno lezi u ruci ...

omnik je napisao(la):
Mene interesuje, zasto?

Jel istina da se "zakucavaju"? Stvarno nemam nikakva iskustva sa jeftinim optickim misevima pa bi mi svaki komentar bio od koristi...

Pozdrav :)

Istina je. Potpuno su neupotrebljivi za FPS posebno ako voliš da "verglaš mišem". To ti je tako kod svih optičkih miševa sa 1 senzorom, bilo genius, bilo logitech, bilo a4tech. Kod dual optika tog problema nema. (Al nikad ne bih dao 50+ ojra za pomodarskog miša).

Nazad
Vrh Dno