Šta je novo?

Prepoznavanje telefona

Sirius9

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
525
Pozdrav,

danas sam u busu video jedan extra lep telefončić ali nisam video koji je tj. ko ga je napravio, pogledao sam ovim specijalizovanim gsm sajtovima, prekopao malo slike ali ništa našao nisam pa rekoh da pokušam ovako, možda nekome bude delovalo poznato:

Znači, telefon je skroz pravih linija izgleda kao spljoštena cigla znači stranice nemaju ni malo zaobljenja, kada se pogleda sa strane telefon kao da ima tanko crno staklo zalepljeno pa prednje i donje strane, 2mm staklo pa npr. 8mm aluminijum (ili plastika slične boje) pa opet 2mm staklo. Prednja strana (zadnju nisam video) je čini mi se bez tastera, sve je tač skrin a ikonice su nešto slično kao na iphoneu, raspoređene jedna do druge i jedna ispod druge (ne cik-cak kao na hd2 tj. windows telefonima). Dizajn bi u globalu bio sličan kao sonyericsson W880i ali sa tač skrinom i crnim gornjim i donjim delom, znači tanak i sa još manje "ublaženim" ili zaobljenim ivicama nego što ih ima W880i.

Da li ovo nekome deluje poznato?

Jooj jeste, iPhone 4, mada video sam slike i snimke sa youtubeta i uživo mi izgleda baš malecki...
Inače uopšte nisam ljbitelj iPhonea, možda zato što imam kolegu na poslu koje je za sve najpametniji sve zna bolje a iphone mu je vrhunac u mobilnoj industriji...
Razočarenje-Crap.

Poslednja izmena:
Au, razočarao me i DHD, samo kad se gleda slika pod pravim uglom izgleda dobro, čim se malo tiltuje telefon mnogo gubi na kvalitetu...

ja generalno ne kapiram zasto su "uciglili" 4G. sad bukvalno ispada kao da jedan jedini lik sedi i dizajnira HTC, Apple i samsung.

Nazad
Vrh Dno