Nema to nikakve veze sa rusima, skines plug in srpka cirilica [ili latin], i radi fantasticno.mikac je napisao(la):Posto su Rusi radili ABBYY FineReader, implementitrana je potpuna podrska
za cirlicu .
dr.Tiristor je napisao(la):Nema to nikakve veze sa rusima, skines plug in srpka cirilica [ili latin], i radi fantasticno.
Been there, done that.
Takodje preporucujem sedmicu.
Neko ko... je napisao(la):Imam Abbyy 8 ali ne prepoznaje srpski. Na njihovom sajtu nisam našao gde se skida plug-in srpka ćirilica [ili latin]. Ima li neko da to okači ovde? Sa uputstvom kako se ubacuje u program.
zasto je bolja 7mica??? Ja sam koristio FR od 5.x, i nikada nije bilo problema ni sa jednom verzijom... sad imam 8 i radi sasvim dobro...sikili je napisao(la):Veruj mi bolje instaliraj 7 i neces imati nikakvih problema.
heh... ne ja, firma da...Neko ko... je napisao(la):A ti si ga pošteno platio 140 evra, je li? :trust:
sikili je napisao(la):da li si probao pod all other languages, mislim da se mi tu nalazimo.
sikili je napisao(la):Zato sto na 3 razlicite masine nisam nikako uspeo da nateram da mi radi cirilica, tj. skenira i prebaci u cirilicu ali kada ga ubacim u word dobijam stalno kvadratice. Naravno da su ubaceni jezici ali 8 i dalje odbija da radi. Instalirao sam na te 3 razlicite masine ABBYY 7 i sve je proradilo.
Nisam jedini koji je imao te problema sa ABBYY 8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari