Laza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2001
- Poena
- 765
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
- Matična ploča
- AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
- RAM
- DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
- GPU
- MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
- Storage
- M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
- PSU
- Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
- Kućište
- Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Monitor
- IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
- Miš & tastatura
- LOGITECH MK470
- Pristup internetu
- Optički internet
Od skora sam korisnik kablovskog interneta i do sada sam koristio samo Kazaa-u, jer sam bio dial up korisnik i nisam mogao da koristim ozbiljnije programe. Za ovih nedelju dana, najbolje mi se pokazao DC++. Jedina mana koju sam nasao, je da ne postoji mogucnost istovremenog download-a od vise korisnika. Sasvim slucajno sam naisao na program StrongDC++ koji osim visestrukog downloada, ima jos par drugih zgodnih podesavanja. Nisam primetio nikakav nedostatak u odnosu na DC++.
To je bila moja preporuka za P2P program. Mene interesuje koje programe koriste ostali clanovi ovog foruma. Ja sam jos pokusao sa eDonkey, eMule i Soulseek, ali download nikad da pocne, i kad pocne - brzine su male, iako postoji veliki broj korisnika koji dele isti fajl. Svestan sam da negde gresim, pa me interesuju neki kratki saveti.
To je bila moja preporuka za P2P program. Mene interesuje koje programe koriste ostali clanovi ovog foruma. Ja sam jos pokusao sa eDonkey, eMule i Soulseek, ali download nikad da pocne, i kad pocne - brzine su male, iako postoji veliki broj korisnika koji dele isti fajl. Svestan sam da negde gresim, pa me interesuju neki kratki saveti.