Šta je novo?

Preporuke za .mp3 2 .ogg

• Začetnik teme Začetnik teme shtaps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Treba mi hitno prebaciti gomilu muzike u .ogg

Ima li neko iskustva sa ovom transformacijom?
Kako opstaje kvalitet? Tagovi?
Koji prog preporucujete?

Dali se brzina ripovanja menja kod ripovanja sa cd-a[u odnosu na ripovanje u .mp3]?

shtaps je napisao(la):
Treba mi hitno prebaciti gomilu muzike u .ogg

Ima li neko iskustva sa ovom transformacijom?
Kako opstaje kvalitet? Tagovi?
Koji prog preporucujete?

Dali se brzina ripovanja menja kod ripovanja sa cd-a[u odnosu na ripovanje u .mp3]?
A što bi to iko radio?
Kvalitet je gori kao i kod svakog rekompresovanja.

Stvarno, zasto bi to radio? Ako bas moras, probaj Advanced MP3 Converter.

Sto?

Da ne poverujes!

Smaraju me neki rodjaci da im posaljem neku nasu muziku u Australiju. Keva mi je na ledjima, matori me mrko gleda a ovi zovu svaki dan...

Jos su gospoda izmislila da nece .mp3 zato sto postoji "mogucnost da se to negde na putu proveri {!!!} a posto ovaj format nije besplatan {gde?! 🙂}, iz toga moze izrasti problem" !!!

Dakle, svojevoljno sam se prijavio da voljenom necaku posaljem jedan dva diska sa muzikom, pre toga je prebacim u neki legalni format ( da se slucajno ne bi neki carinik, dok bude preslusavao 'robu', dosetio neke kazne zbog organizovane trgovine a i sverca bogami putem poste (YU - Aus) na cemu dve stranke sticu ogromni kapital i poslao neke Vladine ljude dragom necaku na vrata).

Predlozio sam prvi format koji mi je pao na pamet.

E zato.

PS: kada sam tom kopiletu trazio da mi posalje Mandrake pre godinu dana rekao mi je da je zabranjen kod njih. Nisam mu nista odgovorio.

Skinuo sam Advanced WMA Workshop 2.0. Sada sam ga pokrenuo i cini se da dosta brzo radi. Ostavlja tagove. Na uvo se ne oseti nikakva razlika. Kao da mu je samo promenio ekstenziju. Zadovoljava a i lep je. Mozda cu konacno zameniti Audiograbber 1.81. Vreme je da se i on odmori... steta sto nema neku statistiku...

Re: Sto?

shtaps je napisao(la):
Jos su gospoda izmislila da nece .mp3 zato sto postoji "mogucnost da se to negde na putu proveri {!!!} a posto ovaj format nije besplatan {gde?! 🙂}, iz toga moze izrasti problem" !!!
:d
Baš ima raznih :zid:

shtaps je napisao(la):
PS: kada sam tom kopiletu trazio da mi posalje Mandrake pre godinu dana rekao mi je da je zabranjen kod njih. Nisam mu nista odgovorio.

ja bi ih oterao u pi*du materinu, pa neka su mi rodbina... :twisted:

shtaps je napisao(la):

e, a jel nisi razmotrio mogucnost da to sve lepo spakujesh u jednu RAR arhivu, udarish shifru u istu i poshaljesh im, a shifru im izdiktirash preko telefona ili mailom...

Ma vec sam im to prebacio u .ogg

Mada je to mogao biti laksi nacin, nisam se toga setio.

Proklinjem sebe sto sam uopste pitao koji format.

Uostalom trebao sam im poslati bas .mp3 - xexe nebi spavali nocima...

Nazad
Vrh Dno