Razumem coveka u potpunosti; i ja volim da imam sigurnost kad je struja u pitanju i da ne forsiram komponente do njihovih granica! Mislim, ceo zivot sam bacao pare na kompjutere da bi se zezao i igrao,sad kad treba da mi pravi pare ja da stedim...nije u reduI opet mogu reci da mi se i cm m2 1500 i ssonic x1250w prilicno greju dok teraju 4x7950!!
Ajde da kopiram post ovdje posto sam imasio temu prvi put....
Kakva je ova ploca za rig?
MB LGA1155 H61 Gigabyte GA-P61-S3
Imam dilemu oko svega po malo pa mi treba savjet....![]()
Grafike VaporX ili Msi 280x (to jedino mogu da nabavim), napajanje Chieftec BPS-1200C (ili P-860 SS-860XP) zbog kasnijeg upgrade-a.
Uglavnom, 4 kartice, 16gb ram-a, 2 ploce, 2 napajanja, 2 cpu-a g610.... preporuke?
Mozes da koristis integrusu sa procesora za komp, a ove dve da ti kopaju.. imas neki extender viska ?![]()
Probaj da nadjes MSI Z77A-G65 ili gd65 ne secam se tacno oznake, moze i 55ica..Mislim da su proverene. Sto se tice grafika, mene 2 vaporke muce, ukupno 1380kh/s , za msi ti nemogu reci jer ih nemam. Ako imas extendere bolje ti da stavis na jednu plocu, ovako imas dupli trosak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari