Šta je novo?

Preporuke za AMD procesor

Del Boy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
319
Dakle,zanimaju me vase preporuke,koju maticnu plocu uzeti za procesor AMD Athlon AM2 X2 5000+ Dual-Core,nesto sto se pokazalo kao pouzdano do sada.svaki predlog je dobrodosao. ;)

I ako bas planiras da kupis 5000+ potrudi se da nadjes 5000+ Black Edition, odlicno se pokazao. Ne znam da li ga ima kod nas, ali vredi malo sacekati bice ga sigurno.

pouzdan0st dobre performanse=cijena koliko para toliko muzike
ako hocesh vishe para da odvojish onda asus crosshair licno je imam i odlicna je maticna barem meni

jel mi se isplati da prodam moj asus m2n-e i kupim biostar tf560 a2+ ? posto je ovaj moj asus malo "sakat" sto se tice OC.

hmm.. mislim da se ne isplati, previse cimanja ni oko cega, niko ti ne garantuje da ces imati bolji rezultat na tom biostaru, ko zna kakav je primerak tvog proca za overklok, pa zavisi tu i od memorije dosta, nije samo stvar u ploci

Problem kod mog asusa je sto napon za memoriju max 1,95(jako malo),treba da uzmem geil 2x1gb 800mhz koji radi na 2,1v tako da stvarno je vreme da menjam ovu plocu :crash: + uzimam x2 4400+ tako da misli da ce se ovaj biostar tf560 isplatiti

Nazad
Vrh Dno