Šta je novo?

preporuka

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Posedujem Nokiu 8310 i kako je doslo vreme za zamenu telefona zanimaju me neke informacije u vezi motorole E398. Naime dao bih otprilike oko 150 еur za telefon a ova motorola barem na papiru deluje ok:) Zanima me da li ima mogucnost da kao na nokiji podelim osobe u imeniku na grupe i da naprimer u nekom profilu telefon zvoni za grupe npr. posao i family a za druge grupe nezvoni. I kakva su inace iskustva sa ovom motorolom ? Da li je moguce na karticu u telefonu snimiti na primer excelove fajlove pa ih posle prevaciti na drugi komp ? Ili da ipak uzmem Nokiu 6020 koji ima otprilike istu cenu ? pozdrav

Ja sam pre za NOKIU ali ako vec uzimas MOTOROLU uzmi mpx200 ili a925 tu su sa cenom 150-180

Ovaj telefon nije los ali ima sledeci problem. Naime memorijska kartica koju koristi se vrlo tesko nalazi. Na samom tel pise da je u pitanju mini sd ali ona ne staje u njega vec neka kartica (ne mogu trenutno da se setim imaena mozda transflesh) koja je bukvalno duplo manja od mini sd i ne moze se tako lako naci

Tassoti telefon je odlican, za karticu je tacno da se tesko nalazi, ali nije nemoguce, koristi search bilo je vec nesto o tome gde se moze naci. Ove opcije nisam isprobavao (mada koliko me secanje sluzi kada sam ceprkao po njemu mislim da sam naleteo na profiles...), ali mislim da ces odgovore naci u review-u telefona na mobilnomsvetu ili mobile review sajtu. Pandan ovom telefonu je siemens s65, koji nije los, ali ima nevidjeno ruzan dizajn menija, ali funkcionalnost mu je na visokom nivou. Reci sta ti treba na telefonu pa cu ti ja jos pomoci koliko mogu oko izbora, kao sto je gore napisano ne zaboravi mpx200 kao i 6230 koji je sada oko 190 eura, tu je i k700i...

Ako je dilema izmedju Motorole E398 i Nokie 6020, preporucio bih ti Motorolu.
Pozdrav

Motorola MPx200,e398,Nokia 6230,Sony Ericsson k700...sve je odlicno...

E398 mi je po nekim stvarima totalno ok. Cena je dobra, sa njim dolazi (po meni) sasvim dovoljno memorije, ekran ok,bt... Medjutim ono sto ce mi mozda smetati su te standardne motoroline bubice tipa: imenik mora da prikazuje odjednom i sim i memoriju fona, na jedno ime samo jedan broj, za svaku poruku mora svaki put da se aktivira delivery report, nema posebnu listu propustenih poziva... E sad ja nisam radio sa telefonom pa bi neko od vas mogao da kaze pravo stanje stvari. Ja sam samo procitao da ima isti soft kao V600 a na nekom od ranijih thread-ova je bilo reci o ovim stvarima. Jos me zanimaju samo dve stvari ::)) Da li je moguce da u odredjenom profilu telefon zvoni za pozive od jedne grupe iz imenika a za pozive od druge grupe ne zvoni, sto je npr. na nokiji standradna i vrlo korisna stvar. I da li je moguce ovu memoriju telefona koristiti za prebacivanje npr. excelovih fajlova. Pozdrav

Mozes prebaciti bilo koji fajl sa kompa na telefon. Preporucujem ti pre Motorolu nego Nokiu 6020, iako je 6020 mnogo lepsi, manji...ali sa 4-5mb memorije sta da radis, a nema slot za karticu, inache kamera i ekran su kvalitetni (mislim da je isti ekran kao i kod 6230).

Pre ce biti 2,5-3 MB memorije a ekran jeste kvalitetan... ZA NOKIU!Za skoro sve ostale (Samsung,Sharp,SE) je zaostao i nikom nebih preporucio da baci 160E za 6020 iz inata Nokiji jer misle da smo retardi da damo tolike pare za nista!
Nemam nista protiv Nokie ali toliko mu nudite tu 6020 kao da je neznam sta a od nje je ohohoooo bolji recimo SE K700i za samo 25-30E vise i mnogo lepsi meni ima i vise memorije i mp3 i... zato ako mu se ne svidja toliko stvari na toj Motoroli neka je ne kupuje vec neka odabere neki"best buy"telefon po zelji a ima ih dovoljno pa bas ako hoce da mu preporucimo neki samo neka kaze!?Al ne vise ovu Nokiu,please! :p
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno