Šta je novo?

Preporuka za web hosting

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Da li možete da mi preporučite neki strani dobar web hosting gde je moguće platiti za usluge preko Visa virtuon kartice? Od opcija mi je potrebno da ima više MySQL baza, najnoviji PHP, Apache (gde je moguće koristiti sve napredne opcije htaccess-a), e-mail + webmail, opciju za veliki broj poddomena i na kraju direktno upravljanje domenom (izmena podataka o vlasniku, adresi i svega ostalog što je vidljivo preko whois-a, a moguće je promeniti).

Razočaran sam ovim domaćim hosting provajderima, em su skupi, em su loši. Probao sam loopiju, ehost i naravno raspali verat koji bih samo neprijatelju preporučio.

Poslednja izmena:
Još jednom napominjem - strani web hosting. Ništa od domaćih preprodavaca ne planiram da kupujem, ma koliko povoljno bilo.

Ne znam sad da li ti odgovara, ali po meni najbolje resenje (mada malo skuplje) je da zakupis server u nekoj stranoj firmi. Ima ih dosta i nisu preterano skupi. E sad posto je racunar prakticno tvoj, instaliras i podesis sta i kako hoces.

da, mozes da nadjes server za nekih 60$ (mesecno) + setup (zavisi kako-gde al od 50 do 150$) ...
Linux je uglavnom besplatan, kao i BSD, ali ces zato RedHat da platis, kao i Windows 2000/2003 ili mozda Xp ... A najjeftinija varijanta Windowsa je Win 2000 Web Edition, koji je samo 25$ ...
Dal se coveku bas isplati server ?

Treba mi jeftina strana LAMP varijanta sa 500 mega prostora, serverska resenja mi jos uvek nisu potrebna.

Pair.com
Za cene sam proveri da li ti odgovaraju, usluga je perfektna. Cak su nekoliko puta pomogli za stvari koje nisu njihov deo.
Jedini limit koji znam je FTP upload speed (20KB/s, mada ti to verovatno nije problem iz Srbije 😛)

Naravno, plcanje Visom i MC-om radi ;-)

hvala, ovaj empire host je ono što mi treba 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno