Šta je novo?

Preporuka za Web hosting u NS

valek

Čuven
Učlanjen(a)
06.12.2000
Poena
620
Primarni faktor je kvalitet usluge provajdera, a sekundarni cena. Bitno je da prezentacija trci na sto "brzem" serveru jer ima strana od 200-250KB.

U pitanju je inace najobicniji HTML gde bi se od servisa koristio samo brojac i Form mail.

Sto se cene tice, zakup 15MB za godinu dana se krece od 3000-5500 din (otprilke). Napominjem da cena nije primarni faktor, ali ukoliko vise provajdera nudi priblizan ili isti nivo kvaliteta usluga po razlicitim cenama, onda se svakako uzima u obzir.

Inace u NS postoje (in random order):
- Eunet
- NSPoint
- NeoBee
- TeamNet
- Infosky
- SezamPro

Vujke ako hoces mozemo otici do Neobee-a, posto sam dobar sa administratorima pa da vidis za postavljanje sajta. Imaju stvarno dobar link, i dobru opremu i mislim da ces biti zadovoljan.

Neoboo.ne

Neoboo.ne naime mene su izbacili jer sam im srusio liniju. Imaju malen link ka Veratu koji iznajmljuju od 2MBit i jako se ljute kada imas vec preko 400MB protoka za jedan dan. Ja sam imao 35GB za dve nedelje (sta ces kada smo popularni u svetu:) ), srusio sam Neobee na dva dana pa su mi ga obrisali (DNS). Sef je derpe ali su ostali ok. Morao sam preci na Verat koji je prosto fantastican + super cena i moze iz @lite-a :)

Hvala na preporukama. I ja sam bio blizu Neobee-u, ali reko ajd da cujem sta drugi misle. Za pocetak ne ocekujem ni blizu protok od 400MB na dan, ali cu svakako imati na umu i Kiwy-jeve reci.
Cookie, cujemo se ovih dana ako budes u vremenu da skoknemo do njih.

Vrh Dno