nisi ti jos nista probaobane080288 je napisao(la):Nisam probao ni GTR, Richard Burns Rally, Live for speed ali sam probao i jos uvek igram TOCA rece driver 2 i igra je stvorena za volan!!! Najbolja simulacija! Kakav bre NFS i Colin, krsevi najgori, ciste arkade!!!
A sto se tice igre rFACTOR nisam ni cuo za nju. Kakva je? Da li je neko ima i kakvi su utisci? Da li je vise simulacija ili arkada?
Pozdrav
Pre svega da bi ljudi poštovali tvoje mišljenje, čini mi se da ti malo pravopisa ne bi smetalo.bane080288 je napisao(la):ljudi da se nelazemo,TOCA 3 ce oduvati sve ..ali ponavljam sve vase navedene igre i ostaviti ih za 100km. NFSMW je sist krs, sto nemogu reci za r Faktor i td. Ja imam MOMO raceing i veliki sam ljubitelj simulacija, ako sigurno znam da je tako onda nema lazi. MOMO je najbolji volan za takve stvari i koriste ga profesionalni vozaci relija i td licno sam to video na tv-u. Za sada je TOCA 2 najbolja simulacija za volan i u to budite sigurni. Nabavite je i uzivajte poz!!!!!!!!!1
TOCA 3 ce oduvati nesto sto nisi probao, a TOCA 2 je najbolja simulacija iako ti najbolje nisi ni probao :smoke:bane080288 je napisao(la):ljudi da se nelazemo,TOCA 3 ce oduvati sve ..ali ponavljam sve vase navedene igre i ostaviti ih za 100km. NFSMW je sist krs, sto nemogu reci za r Faktor i td. Ja imam MOMO raceing i veliki sam ljubitelj simulacija, ako sigurno znam da je tako onda nema lazi. MOMO je najbolji volan za takve stvari i koriste ga profesionalni vozaci relija i td licno sam to video na tv-u. Za sada je TOCA 2 najbolja simulacija za volan i u to budite sigurni. Nabavite je i uzivajte poz!!!!!!!!!1
bane080288 je napisao(la):ljudi da se nelazemo,TOCA 3 ce oduvati sve ..ali ponavljam sve vase navedene igre i ostaviti ih za 100km. NFSMW je sist krs, sto nemogu reci za r Faktor i td. Ja imam MOMO raceing i veliki sam ljubitelj simulacija, ako sigurno znam da je tako onda nema lazi. MOMO je najbolji volan za takve stvari i koriste ga profesionalni vozaci relija i td licno sam to video na tv-u. Za sada je TOCA 2 najbolja simulacija za volan i u to budite sigurni. Nabavite je i uzivajte poz!!!!!!!!!1
Toca 2 :S: :S: !Rekordni uninstall!Posebno posle subaru-a sa slikovima po snegu bez proklizavanja!bane080288 je napisao(la):Nisam probao ni GTR, Richard Burns Rally, Live for speed ali sam probao i jos uvek igram TOCA rece driver 2 i igra je stvorena za volan!!! Najbolja simulacija! Kakav bre NFS i Colin, krsevi najgori, ciste arkade!!!
A sto se tice igre rFACTOR nisam ni cuo za nju. Kakva je? Da li je neko ima i kakvi su utisci? Da li je vise simulacija ili arkada?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari