Šta je novo?

Preporuka za tft monitor...

ATI FAN

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2002
Poena
619
Kao sto je vec gore napisano, jako mi je bitan odziv jer planiram da se i igram na njemu, kao i sam kvalitet slike radi gledanje filmova... Do 400e...

Samsung 730BF odziv 4ms i extra sliku, a cena je oko 320-330 eura. Ima i neki model ViewSonic koji ima odziv sivo-sivo od 3ms ali ne znam cenu. Nadam se da zelis 17" jer ces za recimo 930BF morati da das jos nekih 20 eura koji ima iste karakteristike kao 730BF samo je 19"

930bf kosta vise od 400€...

930BF kosta dosta vise od 400 evra. Ja ga uzeo danas!

Kostolomac.TK je napisao(la):
930BF kosta dosta vise od 400 evra. Ja ga uzeo danas!

Koliko vise ? pare mi i nisu neki problem, ali treba da uzmem jos neke ultra stvarcice pa bi da ostane ! Opisi malo monitor i iznesi neke svoje utiske i takodje me interesuje da li su ti na mestu gde si kupio monitor dali no bad pixel garanciju !

:wave:

Pogledaj 913b koji je negde oko 380 evra, ima za razliku od 913n i pivot i dvi prikljucak, a samo je malo skuplji. Igrao sam se za njim i gledao neke fotografije i po meni je to odlicna kupovina.

Koliko ja znam takva garancija na samsung monitore ne postoji, tako da tesko bilo ko moze to dati.

Kako vam se cini ovaj model : 930bf

http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LS19BIDKBV/XAA

4ms,700:1 contrast bogami lepo zvuci, nasao na pc berzi za nekih 400 eura...

Evo procesljah par sajtova i procitah par review-a i definitivno cu uzeti ovaj monitor...

Sto se tice da samsung ne daje takvu vrstu garancije ovo sam procitao u jednom review-u...

Samsung's excellent dead pixel policy whereby the company will replace the panel if it develops even one bright or dark pixel within three years

Poslednja izmena:
Pogledaj malo i Neovo F-419(R12) 19" i 12ms odziv za 305E. Na netu pise lepe stvari o tom ekranu (useri nisu primetili senke tokom igranja FPS-a i gledanja akcionih filmova). Ima Dvi i Analog, moze na zidu, itd

Poslednja izmena:
Monitor je iznavredan. Ja sam odusevljen. Ja sam kupio po nizoj ceni od 430€ a maloprodajna ide cak do 460€.
Ako te zanima po toj ceni javi se na PM i dacu ti kontakt.

Poslednja izmena:
ATI FAN je napisao(la):
Koliko vise ? pare mi i nisu neki problem, ali treba da uzmem jos neke ultra stvarcice pa bi da ostane
Pogledaj na pc berzi. Cena je izmedju 410 i 480 eura. Znaci ne prebacuje ti budzet za mnogo tj. nekih 20-30 eura. Znaci 4ms, 19" KUPUJ. Da ja imam tih 430 eura odmah bih ga uzeo, ali ovako i dalje furam 17" CRT.

Kostolomac.TK je napisao(la):
Monitor je iznavredan. Ja sam odusevljen. Ja sam kupio po nizoj ceni od 430€ a maloprodajna ide cak do 460€.
Ako te zanima po toj ceni javi se na PM i dacu ti kontakt.
Thx za info uzimam ga vec sutra, samo mi jedno odgovori sto mi je skoro i najbitnije, a to je da li su ti mozda dali neku no bad pixel garanciju...

:wave:

Pazi meni je decko licno iz magacina iz ERC-a uzeo monitor probao otvorio testirao u Nokia testeru da li ima bad pixels ili sub pixels i doneo mi bez ijednog. Dao mi garanciju na 3 godine od ERC-a i to je to. Ako ti treba to isto ostavicu ti konktakt decka koji ce i za tebe to da uradi samo mu kazes da sam te ja poslao. Inace je sena veca. Javi se na PM.

Samsung ne daje 3 godine no bad pixel garanciju. Tolernacija je za 17" do 3 a za 19" mislim do 5 ili 7 bad pixels. U roku od 7 dana moze se zameniti novim potpuno besplatno.

Iz koje si ti firme. Bese gazda, neki Grk.

Zanima me kolika je realna razlika u praksi izmedju 8ms i 4ms ? Koliko, i da li se uopste primecuje u igrama tipa Q3, UT, CS, NFS U2, ...

Da li vredi dati vise para za 930BF zbog tih 4 ms ili je dovoljno 8 ms kao kod modela kao sto su 913N ili 940B ???

Ja sam se definitivno odlucio za 930BF upravo zbog tih 4ms, ali mozda sam u zabludi...

Sto rekose iz "Beogradskog sindikata" ... marketing je sve.

913N model nema DVI tako da se ne moze porediti direktno sa 930BF i pored manjeg odziva.

Pokupio sam listu nekih 19" do otprilike 380 evra, sta izabrati od ovoga (za svakodnevni rad, znaci za sve, ukljucujuci i igre):

Philips 190S5FS
Philips 190S6FG
Acer AL1912S
Belinea 10 19 05
Samsung 913N
Samsung 913V
Hyundai L90D+
Fujitsu Siemens T19-2
LG 1950H
Neovo F419

Poslednja izmena:
Samsung 913V mi se ne dopada po specifikaciji a za 380€ po meni je sasvim ok 913N model. A ko ima da doda svakako 930BF za 430€.

Pa ja sam video 913N uzivo i imam 930BF vec 2 dana za sebe kuci. 913V nije bio ni vredan gledanja po cifri.

Za koliko prodajete to sto imate?

borab je napisao(la):
Za koliko prodajete to sto imate?

Pe ne znam koliko vredi philips 107e, neogreban dobro ocuvav, oko 50e mozda i manje, ako si zainteresovan pm...

Nazad
Vrh Dno