Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za televizor 65+ inc

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

vargax6

Poštovan
Učlanjen(a)
02.04.2021
Poena
85
Treba mi preporuka za najbolju kupovinu televizora: 65+ inča, budžet oko 100k..
Televizor bi bio korišćen za gledanje filmova, igranje sony ps5...

Nije presudno da ima android sistem jer imam xioami stick 4k i android box..

Imas vec temu .. " Koji TV 65 incha do 1000E... " . Uglavnom imaces problem zbog cene, jer brzina , odziv ,
sam tip ekrana (OLED ili microLED) +HDMI 2.1 zahtevaju malo veci budzet.
Do te cene HISENSE 65A7GQ eventualno neki TCL

Imas vec temu .. " Koji TV 65 incha do 1000E... " . Uglavnom imaces problem zbog cene, jer brzina , odziv ,
sam tip ekrana (OLED ili microLED) +HDMI 2.1 zahtevaju malo veci budzet.
Do te cene HISENSE 65A7GQ eventualno neki TCL
Taj model ima moj drugar i prezadovoljan je.. Kaze da je perfektan i za ps5.. Jedina mu je zamerka kad je sve crno vidi se pozadinsko osvetljenje..

Tu vec nema pomoci.. mislim na probijanje svetla. Zato je OLED zakon , kod nas je LG 48C2 oko 1000E i ispunjava apsolutno sve uslove ,
osim velicine :(
Eventualno pogledaj Samsung 55Q80T, odlicno ocenjen , ali nisam imao prilike uzivo da ga vidim.. u ceni je do 100.000,00

Uzeo pre neki dan TCL 55C735, oduševljen sam kako lepo radi Google TV sistem, kvalitet izrade skroz dobar nemam zamerke, dva daljinac, ima apsolutno sve apps za razliku od WebOS i Tizen.
Slika posle LG OLED65C11 dosta loša ali treba da se podesi, mislim da moze daleko bolje.
Za nekih 100k mislim da se može naći 65 inch.

+1 za Hisense 65A7GQ. Imam ga nekih 5 dana i TV je prevazišao neka moja očekivanja. Samo, ko se odluči za ovaj model neka dobro pogleda gde kupuje, jer cena se kreće u rasponu od 85-100.000. Nije mala razlika. I posle kupovine naravno odmah registracija zbog produžene garancije od 5 godina.

Nazad
Vrh Dno