Šta je novo?

Mobilni telefon Preporuka za telefon

Koji mobilni telefon kupiti

optical

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2017
Poena
245
Budžet oko 300e. Budući vlasnik mlađa ženska osoba, pa je kamera prioritet, zatim ekran i baterija. Bilo bi lepo da ne bude Kinez zbog lošeg iskustva sa softverom, ali nije obavezno.

Dvoumi se između A56 ili S25FE. Razlika je u nekih 80-100e. Znam da nisu ista klasa, ali se iznenadih kad sam gledao testove kamere na YouTube, da u klasičnim scenarijima gde je sve na auto (kako će se i koristiti u većini slučajeva) i bez korišćenja optičkog zuma ili low light condition, A56 pravi nekako lepše slike.

Opravdavaju li kamera, ekran i baterija na S25FE razliku u ceni? Imate li možda preporuku za neki treći?

Пошто је млађа особа у питању, значиће јој сигурно тај 3х оптички зум на камери. И мој глас иде за S25 Fe.

Hvala, pogledaću i predložene osim Samsunga, deluju zanimljivo. Vidim da niko ne daje prednost A56, znači vredi razlika tih 100evra? Može li neko napisati kakva je baterija na S25FE?

Bice ti verovatno sve na strani S25FE osim baterije, ali ni ona nije losa, daleko od toga.

Kad sam drndao S20FE i A55 uporedno dok je prvi jos bio kod mene, S20FE mi je za iste kadrove pravio dosta bolje fotografije, narocito u low light uslovima, tako da A56 ne bih uzimao na tvom mestu, narocito jer je korisnik mladja zenska osoba a kamera je prioritet.

Nazad
Vrh Dno