Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Sad vidim da Player ima Wiim Pro. To mi je dobra opcija zbog garancije, verovatno ću ga uzeti.
Hvala svima.
Hvala svima.
Baš me zanima ovo rešenje. Na granici sam da kupim Wiim Amp (Pro?). Strimova bih flac fajlove sa NAS-a, preko telefona naravno. E sad, imam Mi Stick 4k povezan na Onkyo AVR, koji mi služi za filmove. Zanima mišljenje audifila, koliko je ovo lošije rešenje od Wiim Amp-a, tehnički/zvučno govoreći?Podrzava i vise od toga sto si naveo, i naravno da je strimer.
Ja ga koristim u hi fi sistemu.
Morao sam da uđem u app da pogledam, i... Nema ga.
Što ne koristite jednostavno mi box?
Јел можеш мало да елаборираш ово што си написао? Више пута сам прочитао твој пост, али и даље не схватам како то да изведем. Моје питање је, да будем конкретан, јел могу ја то да изведем помоћу Bluesound стримера? Или ми стример уопште не треба? Имам ДАК у појачалу, имам Хегела, а не знам да ли подржава Chromecast, а и да подржава, не знам шта с тим да радим. Имам баш доста музике на Дизеру, тако да бих волео да останем на тој стриминг платформи.Neka me neko ispravi, ali ja za Deezer, Tidal i sve što koristimo ne vidim potrebu ni za čim osim chromecast audio povezan optički na DAC po izboru. Ili umesto ch audio bilo šta što ima cast funkciju i digitalni izlaz.
Upravo što piše gore, zašto bi koristio Deezer kroz neku glupu aplikaciju kada može native app i cast. Neki kao strimer mi ima smisla ko ima muziku lokalno, pa da se to organizuje i šta već.
Da podsetim, u toj varijanti strim ne ide sa telefona, neko direkt net - chromecast, telefon/laptop je samo kontrolor.
Ako će neko da kaže nije isti digitalni izlaz na c audio i na stimeru od xxxx eura, nemojte, ovo je izvorno kompjuterski forum
Nisam siguran za neke high res formate da li podržava, ali to me ne zanima.
Chromecast nije streaming platforma. Mešaš babe i žabe.Јел можеш мало да елаборираш ово што си написао? Више пута сам прочитао твој пост, али и даље не схватам како то да изведем. Моје питање је, да будем конкретан, јел могу ја то да изведем помоћу Bluesound стримера? Или ми стример уопште не треба? Имам ДАК у појачалу, имам Хегела, а не знам да ли подржава Chromecast, а и да подржава, не знам шта с тим да радим. Имам баш доста музике на Дизеру, тако да бих волео да останем на тој стриминг платформи.
Нисам ни мислио да је стриминг платформа, пре га видим као протокол.Chromecast nije streaming platforma. Mešaš babe i žabe.
Stigao mi je juče sa Alija Arylic S10+, mislim da je ovo najpovoljniji strimer na tržištu. Koštao me 49$ + 670 din. za pdv (kinez napisao na paketu 13€, naši procenili na 20 😀.
Kupio sam ga najviše za Tidal i internet radio i to za ovih sat, dva, koliko ga čačkam odlično radi. Spojio sam ga optičkim kablom na Onkyo TX-NR636, zvučnici su Infinity Alpha 30. Probao sam i Line out izlaz, ali ipak Onkyov DAC lepše svira. Aplikacija nije loša, jednostavna je i pregledna. Nema baš mnogo tehničkih podešavanja. Do sad sam se kačio na Onkya preko Blututa i tako slušao Tidal, ali me je nerviralo što tada AVR uključi TV preko CEC-a potpuno nepotrebno, telefon je non stop radio, a i Tidal napiše da je preko blututa muzika kompresovana. Ovako sam za sitne pare eliminisao sve ono što me je nerviralo, spravica je skroz simpatična. Ako vas nešto zanima samo pitajte.
Pogledajte prilog 487876Pogledajte prilog 487877Pogledajte prilog 487878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari