Šta je novo?

Preporuka za software?

Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
619
Koji programcic koristiti za ShutDown W2k, samo da nije onaj integrisani Scheduled Tasks iz Windows-a, posto isti nikako ne mogu da nateram da mi ugasi racunar u odredjeno vreme.

ja sam svojevremeno skinuo shutdown program sa benchmarkovog sajta, odličan je... može da se tajmuje, ili veže za određenu aplikaciju (npr ugasiš preko daljinskog aplikaciju za TV kad ti se prispava i ugasi ti se čitav komp)...

ako te interesuje pošalji mi privatnu poruku poslaću ti na mail, ili vezati za poruku u odgovoru, ako je to ovde uopšte moguće... 🙂

Chuveni Shutdown timer koji je napisao morlic sa bencha. Bilo je nekad davno u download sekciji. Proveri ima li jos uvek. Ako nema, napisi mi mail da ti posaljem (~500k).

Tek sad videh da me nidza preduhitrio...

Poslednja izmena:
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
Koji programcic koristiti za ShutDown W2k, samo da nije onaj integrisani Scheduled Tasks iz Windows-a, posto isti nikako ne mogu da nateram da mi ugasi racunar u odredjeno vreme.

Ovo moze i malo vise poslova da obavi :

Poslednja izmena:
Hvala svima na preporukama, u medjuvremenu nasao sam i ja jedan: PowerOff koji je freeware, pa probajte.

PowerOff is a small program that allows the user to schedule a shutdown, reboot, log off or power off at a certain time. This program also supports the shutdown or reboot of a remote computer. PowerOff can warn the user of the shutdown, if the preferences are set correctly.

Prilozi

Shutdown iz konzole....najbolje resenje.

Nazad
Vrh Dno