Šta je novo?

Preporuka Za Program ?

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Molim Vas da mi preporučite neki program koji bi trebao da zadovolji sledeće zahteve :
- Da mogu da pravim listing klijenata sa generalijama, podacima i napomenama, da može da se dodatno edituje
- Da može da se vrši pretraga /po klijentu, po napomeni, po nekoj ključnoj reči/
- Da može da šalje mejlove direktno iz kartice klijenta ili nekako drugačije
- Da je free /...sad će, verovatno, biti svašta .../ - ali ajde da to stavimo uslovno
Hvala na strpljenju, pozzzz

Jel ide solo ili je u paketu sa celim Open office ? Sad sam video ...ide u paketu...pljunuti exel ....:d ....ono sto meni treba je da mogu da belezim "fusnote" o kontaktima sa klijentima, njihove bitne karakteristike /sta imaju, sta kupuju, sta traze ...itd/ i da mogu da se preko upisane mail adrese ili www odmah prebacim na pisanje poste tom klijentu ili na njegov sajt ..+ da ima pretragu -po gore navedenim stavkama , recimo....Nesto slicno domacem Tefter-u, ali malo "ozbiljnije" - da ne uvredim ljude,Tefter je prekrasan mali program, ali zelim jos par preporuka sa druge strane

Poslednja izmena:
Taj adressbook nije ono što meni treba...ima li neko još neki predlog ? Za sada ispada da je Tefter najbolji, jedina mu je mana što u napomenama dole ima malecno i nepregledno prozorče, i ne ide u fullscreen-u...
Još neki predlog?

bogami mi se svidja ovaj addressbook !
Skinuto na hard 🙂

miki81 je napisao(la):
bogami mi se svidja ovaj addressbook !
Skinuto na hard 🙂
I...kako saljes mail ?Kako pises komentare ? Miki,miki...malo si omasio...
Jel ima neko neki KORISTAN predlog ? ...missslim ...volim i ja Pamelu , al nije tema

sto je omasio, sto program nema ono sto tebi treba? i sta je korisno, ono sto se poklapa 100, a ne 90% sa onim sto zelis? uhvati se za novcanik sinak, plati c# programera poput mene i dobices /po tvojoj definiciji/ - korisno, u protivnom, imaj u vidu da ti ljudi ovde daju sugestiju za dzaba, troseci svoje vreme - pokazi dovoljno zahvalnosti barem u granici da ih ne vredjas.

a koliko vidim, ne treba tebi nista korisnije od ovog teftera, mozda bi ti koristio koji cas srpskog, bez da ti skrecem paznju gde koristis suvisne reci.

..nervozan? Offtopic? Naklonjen kritici bez korisnog saveta ? Problem sa citanjem ? Manjak ideja ?
- Da je free /...sad će, verovatno, biti svašta .../ - ali ajde da to stavimo uslovno
Hvala na strpljenju, pozzzz

Pises mail tako sto kliknes dva puta na mail adresu i otvara ti se default mail klijent, a u programu mozes da dodajes polja koliko zelis, pa tako i polje za komentar.

ma neka svako iam pravo da kaze svoj komentar, takodje i da se ljuti !

Mislim da sam samo odgovorio na temu za taj program skinuo i progao ga nije los

Access

Zasto ne sklepas nesto u accessu? jednostavno je, mozes da napravis po svojim potrebama a ispunjava sve navedene uslove...(pretraga, slanje mejla i sl.)

access

Dobro nije free, ali ipak mislim da se najvise uklapa u trazeni opis. Pride nudi odlican "reporting" sto je za svaki posao veoma vazno. Racunam da ako covek ima vec toliko klijenata da ne mogu da stanu u na jedan papir, i da mu je potrebno da organizuje podatke, onda nije ni skupo. Mnogo je skuplje gubiti vreme na neke "free" improvizacije.

Nazad
Vrh Dno