sT4Lj|n je napisao(la):Ovako hteo bih da kupim pda uredjaj do 350e [odnos cena/preformanse]
Gledao sam ne netu i dvoumim se izmadju hp i asus pda uredjaja.
PS: I gde imaju da se kupe, povoljno![]()
sporost se ogleda samo ako ukljucis mod gde on automatski obara brzinu , ne secam se koji program mi je to prikazao ali speed je oko 100mhz ako ne i manje, ako se to iskljuci sve je u redu. Ono sto je problem kod a730 je kolicina RAM-a - 45 mb . Kamera je sa updateom biosa dobra u dobro osvetljenom okruzenju ( slike sam poredio sa mobilnim n6230 i SL55) , standby je tu i tamo sa bluetoothom na on punim ga bar 1 dnevno. Ali nadji mi HP-a slicnih karakteristika za te parebukum je napisao(la):Asus ne moze da se poredi sa HP . Cujem da se mnogi zale na a730, slab odziv, sporost idt. a njegov procesor na 500 i vise MHz. Dok npr. rx3715 radi na 400 nisam primecivao da je nesto kocio, pokrenem 10ak programa i ono nikako da zablokira radi kao sat
HP rules
Kamera na A730 je upotrebljiva samo po danu ili jakoj veštačkoj svetlosti. Po danu je sasvim OK, svašta se može iz 1.3mpx izvući, čim malo zafali svetlosti, ništa se ne vidi.theserbianraven je napisao(la):a730 je boji od mobilnih i PDA akmera uglavnom zbog onog malog "blic" belog LED-a. ali sam cuo da se ljudi zale jer zadnji deo lose dihtuje, pa je "glindzav" u ruci.
Inace, HP vise kosta, samo zbog iPAQ imena, koje je za PDA trziste postao jako jak brend.
Sasa je napisao(la):Opako me nervira kada ljudi pricaju kojekakve gluposti, ali opako.
bukum je napisao(la):SK 1/2005 test A730
Za PDA je bolje gledati tekstove u PC PRESS-u.Sasa je napisao(la):Kad kazem da mnogo ljudi prica gluposti, Rodoljub je medju njima.
Sumnjam da ce vise raditi PDA tekstove u SK.
Pozdrav!
za taj model kod nas - pristojna, vidi koliko kosta u internet prodavnicama , za taj uredjaj ( i ono sto ima ) mislim da je u redubukum je napisao(la):neki leek prodaje LOOX 720 za 500e. Nov ne odpakovan sa vaucerom za programe
Da li je ovo dobra cena ?
theserbianraven je napisao(la):Za PDA je bolje gledati tekstove u PC PRESS-u.
Napravili su u 01/2005 dobar prikaz PPC softvera, koji treba da se nastavi u sledecem broju...Sasa je napisao(la):Ne znam kakvi su u PCPressu, ali valjace i u SK od ovoga broja.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari