Šta je novo?

Preporuka za multiplayer

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dva drugara, burazer i ja nekih 6 meseci igramo LOTR: Battle for middle earth online. Peglamo se, pa se razbijamo medjusobno. :D
E sad, navedena igra nam je dosadila iz prostog razloga sto smo je pojeli, pa nam treba neka alternativa.

Alternativa treba da bude neki RTS ili FPS, ali postoji nekoliko preduslova:

RTS ne sme da bude Starcraft (jedan od nas je jaci od svih ostalih zajedno), kao ni C&C Generals (isti engine kao LOTR).

Sto se tice FPS-ova, situacija je malo jednostavnija jer jedini veto udaren je na CS.

Dakle, ljudi, dajte preporuku za neko lemanje u cetvoro, ali imajte u vidu da ne sme da bude ni previse zahtevno jer su dva od cetiri racunara - notebook-ovi, pa na njima nije bas igrivo nesto ultra novije generacije.

Nadam se da ce preostala trojica da se jave na ovoj temi da dodaju svoja misljenja po ovom pitanju.

HVALA! ;)

Company of heroes recimo,WW2 blablabla dosta realna.

Dota,fali vam jos jedan,i po meni najbolji FPS za vas 4 pa da igrate protiv nekog online L4D i L4D2,mod je 4v4,ima voice comm u samoj igri.

Poslednja izmena:
Meni je Team Fortress 2 fenomenalan, ispeglani timski FPS sa klasama i extra dozom smeka

Men of War :)

U principu ne, na serveru na kom ja najcesce igram su uglavnom timovi od 10 - 15 ljudi

Za RTS : Company of Heroes , Total War igre (za Empire ce vam trebati zverina od kompa ) .

FPS : Left 4 Dead , Left 4 Dead 2 . . . Crysis Wars nije los :)

Probaj Urban terror. Ja od kad sam je probao, ni jednu drugu igru ne igram (ni on ni off line)

Hvala za preporuku, vidim da je besplatna igra, skidam pa ću da probam... Meni deluje fino, čudi me da nije nešto popularna preterano... Jel ima servera sa malim pingom i sa dosta ljudi na kojima može lepo da se igra?

Ja nemam problema sa pingom (iako igram sa wireless 128/64Kb :))
Na vecini servera su ljudi "prijatni" za igranje i pomazu jedni drugima. Naisao sam i na par [SRB]ina.
Ja 90% vremena provodima na Alpha Clan UPTOWN 24h mapi.

Quake live je dobar za 2vs2, ima raznih modova npr: , clan arena, team deathmatch ili ctf, a mozete i 1vs1 "duele".

za sada...ali samo za sada, prica je pala na Unreal

Pa ono mozete igrati Borderlands (i to online) vas 4,kampanju...
Dobrih RTS-ova u zadnje vreme i nije bilo >_> jedino Wc3: tft ,ili kao medju zanr Warhammer 40k : Down of War 2...
A oko FPS-ova i slicnih,Gta4 (je odlican za ubijanje vremena,ako uspete da nacinite da vam radi xliveless) , Left 4 Dead 1 i 2...Cod 2,4,6...bila koja SW igra, Force Unleashed je jako dobra...ako vam ne smeta gfx. Return 2 Wolfenstein je odlicna ^^ secam se da smo se ja i ekpia satima klali :p
E da i obavezno HALO ,ona pc verzija,jako je *****.instalirati,ali vredi.

Poslednja izmena:
Battlefield 2

Koji laptop ? ja nisam primetio igde da je pomenut.

Pa treba se bacati oko insatalacije,kopirati ovo,izmeniti registry,pa izbrisi ovaj fajl,pa preimenuj ovaj fajl itd itd,jako je komplikovan i dug.proces... smara...

HoN ako ste u DotA fazonu (bili ili jeste trenutno)

Unreal nije toliko zaziveo....udarili smo veto na CS, a za sada smo se vratili na LOTR: battle for middle earth 1

inace...lapovi na kojima se igra su HP 6735s i Lenovo T61.

Probajte Red Alert 3. U 2vs2 i 3vs3 je odlican.

mislis da ce da prodje na navedenim lapovima?

Vrh Dno