Šta je novo?

Preporuka za multiplayer

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
PSU
SEASONIC Core GX-850
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
Samsung 32'' Odyssey Neo G8
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dva drugara, burazer i ja nekih 6 meseci igramo LOTR: Battle for middle earth online. Peglamo se, pa se razbijamo medjusobno. 😀
E sad, navedena igra nam je dosadila iz prostog razloga sto smo je pojeli, pa nam treba neka alternativa.

Alternativa treba da bude neki RTS ili FPS, ali postoji nekoliko preduslova:

RTS ne sme da bude Starcraft (jedan od nas je jaci od svih ostalih zajedno), kao ni C&C Generals (isti engine kao LOTR).

Sto se tice FPS-ova, situacija je malo jednostavnija jer jedini veto udaren je na CS.

Dakle, ljudi, dajte preporuku za neko lemanje u cetvoro, ali imajte u vidu da ne sme da bude ni previse zahtevno jer su dva od cetiri racunara - notebook-ovi, pa na njima nije bas igrivo nesto ultra novije generacije.

Nadam se da ce preostala trojica da se jave na ovoj temi da dodaju svoja misljenja po ovom pitanju.

HVALA! 😉

Company of heroes recimo,WW2 blablabla dosta realna.

Dota,fali vam jos jedan,i po meni najbolji FPS za vas 4 pa da igrate protiv nekog online L4D i L4D2,mod je 4v4,ima voice comm u samoj igri.

Poslednja izmena:
Meni je Team Fortress 2 fenomenalan, ispeglani timski FPS sa klasama i extra dozom smeka

Men of War 🙂

U principu ne, na serveru na kom ja najcesce igram su uglavnom timovi od 10 - 15 ljudi

Za RTS : Company of Heroes , Total War igre (za Empire ce vam trebati zverina od kompa ) .

FPS : Left 4 Dead , Left 4 Dead 2 . . . Crysis Wars nije los 🙂

Quake live je dobar za 2vs2, ima raznih modova npr: , clan arena, team deathmatch ili ctf, a mozete i 1vs1 "duele".

za sada...ali samo za sada, prica je pala na Unreal

Pa ono mozete igrati Borderlands (i to online) vas 4,kampanju...
Dobrih RTS-ova u zadnje vreme i nije bilo >_> jedino Wc3: tft ,ili kao medju zanr Warhammer 40k : Down of War 2...
A oko FPS-ova i slicnih,Gta4 (je odlican za ubijanje vremena,ako uspete da nacinite da vam radi xliveless) , Left 4 Dead 1 i 2...Cod 2,4,6...bila koja SW igra, Force Unleashed je jako dobra...ako vam ne smeta gfx. Return 2 Wolfenstein je odlicna ^^ secam se da smo se ja i ekpia satima klali 😛
E da i obavezno HALO ,ona pc verzija,jako je *****.instalirati,ali vredi.

Poslednja izmena:
Battlefield 2

Koji laptop ? ja nisam primetio igde da je pomenut.

Pa treba se bacati oko insatalacije,kopirati ovo,izmeniti registry,pa izbrisi ovaj fajl,pa preimenuj ovaj fajl itd itd,jako je komplikovan i dug.proces... smara...

HoN ako ste u DotA fazonu (bili ili jeste trenutno)

Unreal nije toliko zaziveo....udarili smo veto na CS, a za sada smo se vratili na LOTR: battle for middle earth 1

inace...lapovi na kojima se igra su HP 6735s i Lenovo T61.

Probajte Red Alert 3. U 2vs2 i 3vs3 je odlican.

mislis da ce da prodje na navedenim lapovima?

Nazad
Vrh Dno