Principal Skinner
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2004
- Poena
- 320
Treba mi za svakondnevu upotrebu ali i za igranje i filmove. Znaci odziv 12ms ili manji, DVI prikljucak i sve ostale dobrote.
Voodoo, noviji LCD displeji su odlični i za te namene. Filmovi i igrice mi čak bolje izgledaju nego na CRT-u, a manje zamaram oči kad ih posmatram. E sad, slika nije ista tako da u početku treba malo navikavanja.Voodoo_NBGD je napisao(la):Moja preporuka je da ne uzimas LCD za tu namenu. Ili bar da kod nekog provedes odredjen broj sati ispred LCD-a gledajuci filmove i igrajuci igre, da ti posle ne bude zao kud odose tolike pare.
Saglasan. Nije baš toliko drastična ali jesu osetno lepše boje i prijatniji kontrast, naročito kad ugao gledanja nije savršen. Medjutim, danas je marketing kupce naučio da su milisekunde najbitnije, trebaće vremena da se oduče...Floyd je napisao(la):i ja bih dodao:bolje uzmi kvalitetan tft sa odzivom od 25ms nego neki sa odzivom od 12ms....sta se desilo,gledao sam uporedo samsung 720T(PVA i 25ms) i viewsonic vp171b,vg712 zatim oni brzi 710 modeli i lg1730(ovaj imam kod kuce) i nisam mogao da verujem kolika je razlika u kvalitetu slike(kontrast,boje) u korist 720T modela...
vladabgd je napisao(la):i ja glasam za crt. pre svega zato shto ako malo pomerim glavu sve boje se menjaju(contrast, svetlina...) i to me uzasno zamara.
Upravu si, zamrsio sam se u slinim brojkama.danijel00 je napisao(la):lg 1730 b... cenim nekako da je nitro to hteo da napise?
voodoo nisi u pravu
plakao bih da me neko tera na duze od 10 min da budem za crtom sada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari