Gde je taj info da može da se doda još rama? Svuda piše da je 8gb na ploči i to je to, ima drugih modela sa drugim procesorima i čak zasebnom grafikom ali za ovaj konkretni koji se prodaje kod nas ne vidim nigde da ima mogućnost proširenja memorije? Daj baci infoOpaaa...odlican laptop...koliko vidim, ima mesta za jos 8gb rama...to bih definitivno dodao...
Jedina mana je ekran...koliko god bio odlican(400 nita oled sa 100% rgb pokrivenosti), nije mat, vec je glossy i to poprilicno...tako da ima dosta refleksija...sve ostalo je super...![]()
Koliko sam video na sajtu, ima 8gb na ploci, ali maksimalno 16gb, sto znaci da moze jos 8 da se doda...Gde je taj info da može da se doda još rama? Svuda piše da je 8gb na ploči i to je to, ima drugih modela sa drugim procesorima i čak zasebnom grafikom ali za ovaj konkretni koji se prodaje kod nas ne vidim nigde da ima mogućnost proširenja memorije? Daj baci info
Inače glossy na OLED ekranima i nije neka "mana" inače bi i televizori i telefoni bili mat. 😄
Mislim da je u tom cenovnom rangu taj model najbolji.Da iskoristim priliku pa i ja da postavim pitanje, da ne otvaram drugu temu.
Planiram da kupim ovaj laptop:
Treba mi lako prenosivi laptop, sa korektnom baterijom i koristiće se samo za multimediju (knjige, filmovi, jutjub, internet, office...). Uzeo bih preko firme pa ću imati i odbitak PDV-a. Da li smatrate da je ovaj laptop dobra kupovina za gorenavedene stvari i za tu cenu? Hvala.
Kupih ga danas na bazzaru za 74k.Divota za te pare za sve koji nisu zavisni od Intela.
Novi je sajt pa nisam siguran ni ja, videh da su ljudi zadovoljni pa valjda su ok. Imaju 15% popust povodom otvaranja.Razlika je samo u tome što ovaj skuplji ima Windows, ostalo je koliko vidim sve isto.
Kakav je ovo sajt prvi put vidim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari