Šta je novo?

Laptop Preporuka za lap-top sa dobrom autonomijom

Koji laptop kupiti?

laksativ

Cenjen
Učlanjen(a)
08.11.2015
Poena
135
Forumaši, treba mi preporuka za lap-top koji ima bolju autonomiju. Od drugih stvari, koje su mi bitne, da je 13-14 inča i da ima ssd (ne mora veliki kapacitet - i 256GB je ok). Lap-top bi kupio za sestru koja je slabo pokretna, da može da ga koristi i unutra i napolje (u dvorištu). Uglavnom bi ga koristila za internet surf i gledanje filmova (Eon, HBO i sl.), znači ne treba neka jaka konfiguracija. Kamera je poželjna ali mislim da je to sada već standard.

polovan HP Elitebook 840 G3; i5 6300, 8 GB DDR4, 240 GB SSD, 14" FHD IPS je neka standardna konfiguracija koje se može naći kod domaćih preprodavaca za okolo 220-250 EUR. to su heavy-duty mašine sa najčešće novim baterijama (5-6 sati autonomije bez problema), pravljene da traju i jedno dve prepune kape u odnosu na to što joj treba, plus bolje od bilo čega novog što se prodaje za te pare.

Neko kupi polovni Brabus za keš, a neko polovnog punta mora na kredit. Definiši budžet kako bi iko mogao da ti pomogne a da ne troši ni svoje ni tvoje vreme.

Pozdrav, da ne otvaram novu temu,

Ima li sta bolje za oko 500 - 600e od ovog laptopa?

HP Pavilion 15-eh1155ng

Polavan je uredjaj ali je u mint stanju.

Nazad
Vrh Dno