Šta je novo?

Laptop Preporuka za kupovinu postolja sa hladjenjem za laptop

Koji laptop kupiti?

Kendoman88

Zapažen
Učlanjen(a)
03.03.2022
Poena
21
Uzeo bih preventivno postolje sa hladjenjem za svoj novi laptop. Istrazivao sam razne modele po internetu, a uzivo kao neku generalnu preporuku dobio Cooler Master brend i malo mi je falilo da porucim neki njihov. Medjutim kroz istrazivanje sam naleteo na ovaj model i cini mi se kao najbolji odnos cena/kvalitet (ima da se nadje za 3300 u drugoj radnji, link saljem cisto kao referencu).

Da li neko ima iskustva sa ovim modelom, ili bi zeleo da podeli misljenje ili neku drugu preporuku? Hvala unapred.

Uzeo bih preventivno postolje sa hladjenjem za svoj novi laptop. Istrazivao sam razne modele po internetu, a uzivo kao neku generalnu preporuku dobio Cooler Master brend i malo mi je falilo da porucim neki njihov. Medjutim kroz istrazivanje sam naleteo na ovaj model i cini mi se kao najbolji odnos cena/kvalitet (ima da se nadje za 3300 u drugoj radnji, link saljem cisto kao referencu).

Da li neko ima iskustva sa ovim modelom, ili bi zeleo da podeli misljenje ili neku drugu preporuku? Hvala unapred.
Postolje sa hlađenjem ti ništa ne vredi ako laptop odozdo nema rešetke kroz koje to postolje može uduvavati vazduh.
Lično sam isprobao u praksi na laptopovima koji odozdo nemaju proreze. Onda sam išao još dalje i u svrhu eksperimentisanja sam čak napravio custom postolje i na njega postavio četiri super brza ventilatora od po 80mm, koje sam napajao eksternim ispravljačem. Uspeo sam da spustim temperaturu za samo par stepeni, a to je zato što je donji plastični deo kućišta odvojen od ploče i tu nema skoro nikakvog efekta.

gde u Nisu mogu da mi iseku 5-6mm medijapan ili ivericu za postolje za laptop, nikako da nadjem? ne treba mi ventilator, samo ravna ploca
Ja znam lika koji to radi, prošle godine mi je sekao medijapan za radni sto. Ako se dobro sećam, mislim da je u ulici Petra Aranđelovića, blizu skretanja za Pasi Poljanu. Poslaću ti broj telefona u poruci.

Ja sam nekad na svom Asus N60dp uspevao temperaturu da spustim za 20-30 stepeni, ali tako što sam skidao plastični poklopac sa donje strane lap-topa.
Kada se skine vidi se ventilator i cevi za odvođenje toplote, extra su ga napravili, lako se čistio i održavao. A postolje je bilo sa jednim velikim ventilatorom, tražio sam
neki koji nije preterano bučan i super me služio.

Nazad
Vrh Dno