Šta je novo?

Preporuka za kucni bioskop

leetz

Cenjen
Učlanjen(a)
08.11.2010
Poena
154
Zelim da kupim novi kukji bioskop. Budzet mi je do 25000 dinara(±1500 dinara). Vrlo mi je bitno da ima opticki digitalan ulaz jer hocu da ga povezem sa LG TV. Moze biti i posebno zvucnici, a posebno risiver ali ne verujem da za tu cenu moze pronaci dobre komponente.

Panasonic SC-PT560E-S

Poslednja izmena:
Ko moze nek ispravi naslov ako je bitno , covek je mislio na kucni bioskop....

Izvinjavam se zbog naslova iz Makedonije sam zato sam pogrešio naslov.

E sada ovaj Panasonic model koj ste mi preporučili ga nema u Makedoniju. Interesije me šta mislite o ovim modelima:

LG HT-503PH --- 20 000 dinara
lg-ht503ph.jpg

LG HT-503TH --- 25 000 dinara
LG%20LG%20HT503TH.jpg

LG HT-762PZ --- 30 000 dinara
sc001.jpg

Koj od ovih modela je najisplatliviji?

od kucnih bioskopa / HTIB home theater in the box / mogu da ti preporucim samo i iskljucivo Pioneer i Panasonic.
samsung je veoma los i vrlo se cesto kvari,
cak cesto budu pokvareni i u kutiji.
LG ima ocajan zvuk .

samo pioneer i panasonic .

evo ovaj lepotan je trenutno smesnih 200evra .
http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DCS-370/index.html

Poslednja izmena:
od kucnih bioskopa / HTIB home theater in the box / mogu da ti preporucim samo i iskljucivo Pioneer i Panasonic.
samsung je veoma los i vrlo se cesto kvari,
cak cesto budu pokvareni i u kutiji.
LG ima ocajan zvuk .

samo pioneer i panasonic .

evo ovaj lepotan je trenutno smesnih 200evra .
http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DCS-370/index.html

Ovaj pionirov model koji si napisao mi se stvarno jako svidja ali nema optički ulaz što mi je jako bitno i mislim i da ga nema u Makedoniju.

Od Panasonic sam uspeo nači ovaj model
PANASONIC SC-PT85EP-S koji je samo 300W
To što me nervira kod Panasonicovih modela je to što kad god tražim za neki model pojavjaju se samo stranice is Istočne Evrope:wall:
Ovih dana ču malo detaljnije potražiti Panasonic i Pionier modela da vidim šta ću naći.

Hvala na pomoći

Najisplativi po svoj prilici prvi,razlika između prvog i drugog je verovatno u zadnjim zvučnicima i nešto većoj snazi.Inače nijedan sistem ovog ranga nije namenjen za neko ozbiljno slušanje muzike već za jeftin seraund efekat,tako da sa panasonikom i pionirom nikakvu bitnu razliku nećeš dobiti.Uz to budi uveren da je LG najnapredni po pitanju inovacija i funkcija koje ćeš dobiti za male pare.

^ eto i misljenja strucnjaka .

nema veze, cepaj . knock yourself out !

Nazad
Vrh Dno