Šta je novo?

Preporuka za kuciste???

Srkki

Čuven
Učlanjen(a)
05.08.2003
Poena
604
Postovanje dobri ljudi sa izuzetnim poznavanjem racunarske opreme a i oni sa ne poznavanjem :p resih recimo da pazarim kuciste, ali sada velika dilema??? Spreman sam da platim do 120 Evra za isto. ;)
Planirao sam da pazarim Thermaltake Xaser II 5001+ i u dilemi sam koje napajanje da uzmem stoga molim za malu pomoc u vezi kucista i napajanja recimo da planiram da prikljucim AMD-a i dva Opticka uredjaja i hard disk i potrebno mi je mnogo struje (D) eh samo jos nesto kuciste mora biti crno , sta cu takav mu je horoskop!! :boom:

Bilo je mnogo priche o tome (pretrazi malo). I ja sam hteo TT-a ali me je odvratila gomila ljudi koja me je uputila na chiefteca (o kome sam i ranije razmishljao)!!! Na kraju sam uzeo Chieftec Matrix crno sa vratima i prezadovoljan sam (imam ga vec 2-3 meseca?)...Prvo shto dobijesh i kvalitetno napajanje (360w) a drugo shto chesh ushtedeti 30ak € !!!

Genghis Khan je napisao(la):
Bilo je mnogo priche o tome (pretrazi malo). I ja sam hteo TT-a ali me je odvratila gomila ljudi koja me je uputila na chiefteca (o kome sam i ranije razmishljao)!!! Na kraju sam uzeo Chieftec Matrix crno sa vratima i prezadovoljan sam (imam ga vec 2-3 meseca?)...Prvo shto dobijesh i kvalitetno napajanje (360w) a drugo shto chesh ushtedeti 30ak € !!!

Hvala druze !
Mislim da si me ubedio polagano...
Ali bi voleo samo jos da mi kazes tacne oznake kucishta kako se ne bi *****ao prilikom izbora...

Znash kako idi na
http://www.chieftec.com/products/products.htm
i tamo pogledaj kakav se dizajn tebi svidja...Ukusi su razlichiti :)

ako ti TT izgleda... hm... detinjasto, uzmi chiefteca. pogledaj nove serije, ne starije dragon, matrix i scorpio, imaju drugaciju prednju masku.

Ne znam samo koje su cene DTK (novih modela)??? Ako se uklapa u kintu, treba i o njima razimsliti ali sa Chieftecom svakako necesh pogreshiti !!!

Pa dobro mladici ali ja bih vas pitao jos nesto kakve kulere da uzmem koliko i koji su najbolji...
i koliko da ih stavim...
i imam jos jedno pitanje inace na plocu mi ide neki System cooler ja nemam pojma sta je to i kako da ga postavim pa vas molim da mi objasnite malo..

Nije sramota ne znati, sramo ta je ne pitati :oops:

Chieftec i TT Xaser II su identicna kucista. Znaci unutra je SVE isto (bukvalno). Evo slika mog Chiefa i Beastmaserovog TT-a pa uporedite (attachment). Inace bio je dugacak thread o skupljim kucistima pa pogledaj i to pre nego sto se odlucis

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=32242&highlight=kucista

Ja sam uvek hteo da imam Cheftec-a i ne dopada mi se sarenis kod TT-a, ali ne kazem da je kuciste ruzno, samo je glupo sto su uzeli Cheftec Dragon i samo promenili vratanca...

Nazad
Vrh Dno