Šta je novo?

Preporuka za kalendar/podsetnik (free)

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Treba mi neki programcic (slican sam davno imao za XP ali sam mu zaboravio ime) koji se ugradi u Win7 sat tj kalender pa gde cu moci na datum koji odaberem da upisem podsetnik sa alarmom i tome slicno.
Ako zna neko ovako neku free aplikaciju ili je koristi da mi preporuci.

Imaš Mozillin program SunBird, ali s obzirom da je program davno izašao ne verujem da će ti raditi na Windows 7.

O SunBirdu možeš da pročitaš ovde a sa direktnom linka možeš da ga preuzmeš ovde.

Sa zvaničnog sajta SunBird više nije dostupan za download ali je dostupan na njihovim FTP serverima. Program je zastareo i predlažu ti ugradnju na ThunderBird koji je poznat kao E-mail klijent tj zamena za Outlook express ili Lightning koji je u stvari ekstenzija za Mozilla Firefox.

Ukoliko ipak odlučiš da skineš SunBird i ako je program kompatibilan sa Windows 7 ja se nadam da ćeš naći ono što ti je potrebno.

Hvala na preporukama ali mi se ne svidjaju ovi. Onaj ranije sto sam imao je mali i jednostavan. Kako vidis kalendar kada kliknes na sat u trayu tolke velicine je i sam taj kalendar, gde upisujes kada kliknes na datum alarm itd. Ovi preko pola desktopa ili zasebi programi mi ne trebaju.

Nazad
Vrh Dno