Ej, faca si, veoma sam zadovoljan odgvorom!

Samo, moracu dobro da ga proucim, ono, bukvalno da ga odstampam i citam sto puta da bih ga razumeo!
3500 din za zvucnike je otprilike maksimalna cifra koju bih ja dao. Tako da bi onda ti zvucnici koje ti spominjes bili idealna kombinacija - imacu ih u vidu. Gde su kupljeni?
Gde je ulica Kneginje Zorke? To mi zvuci kao neka Zelenjak varijanta... ili mozda Dorcol? A inace, ni za JBL ni za Infinity nikada nisam cuo, ali ako ti kazes da su dobra marka, verujem ti, jer vidim da se razumes.

Ipak mi Sony bolje zvuci.
Inace, ja na vratima imam takodje elipse. Na netu sam nasao opis menjanja audio uredjaja i zvucnika u Fordu Ka i lik je napisao da je uzeo zvucnike 6x8" (da li je to standardnija varijanta?) i kaze da su pasovali jer su imali "extra tags" sta god to bilo... Mozes da pogledas na:
http://homepages.tesco.net/~esoteric/ka-audmods.htm
Ono u vezi secenja i sper ploce te nisam bas razumeo u delu u kome si napisao: "napravis sablon 5x7 sve sa rupama za srafljenje a unutra iseces rupe za 13cm " - Gde unutra? U principu, NISAM vest sa alatom i ta opcija apsolunto opcija - ja sam uvek u fazonu da dam nekome ko zna nego ja da se *****avam jer ja uglavnom sjebem stvar.
Na kakve adaptere mislis kada kazes da ce da mi to sredi svaki iole normalan servis?
Koliko moze da kosta usluga busenja police zajedno sa ugradnjom zvucnika i cd-a?
5 1/4, 13cm, 17cm itd -> ovo uopste ne razumem sta je.
Znaci, jedina razlika izmedju dvo i trosistemskog zvucnika je u tome sto trosistemac ima srednje tonove a dvo nema?
Ok, i jos nesto... nalozio sam se da kupim XWave MP3 plejer koji je nesto uzasno jeftin i to mi je jedino sumnjivo. Kosta oko 8500 din. Zaista smesna cena jer bukvalno u gradu nisam nasao najobicniji cd plejer za manje od recimo 12 000 din. U emisiji jednoj su ga nahvalili ali je toj emisiji glavni sponzor ta radnja pa mi je sumjivo. Inace, ortak mi radi u toj radnji i kaze da je kao super uredjaj. Sta kazes? Da vidim koje su mu specifikacije pa da ti kazem?
Kako to mislis da tvoji zvucnici ne sviraju bas?
A sta mislis o cd sarzeru kao opciji?
Caletov ortak je to ugradio u gepek i ima neku piramidicu pored menjaca kojim to kontrolise. Znaci, nije nista morao da cacka napred oko audio uredjaja.
P.S. Jedva cekam da ugradim, vec mi muzika gruva u glavi... bice super, mali je auto, ima da izuva.....