Šta je novo?

Preporuka za dobar program za skidanje pesama sa YT i transformacija u mp3

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Molim za preporuku zaista kvalitetnog programa za skidanje pesama sa sajta YouTube i pretvaranje u mp3 format.

Imam nekoliko samostalnih programa, dodatke za FF i Operu ali ni jedan nezaslužuje neku preporuku. Određene pesme se skinu i pretvore za ostale zaglup itd

Preporuka je da muziku skidas na drugi nacin, ne ovom nakaradnom metodom.

@a c a
Koristio sam prvu varijantu i nisma zadovoljan. Što se tiče druge misliš li na ovaj program: http://jdownloader.org/home/index

@weasel
Probaću ovu varijantu

@Jericho
KAd te već nije mrzelo d apiskaraš onda si trebao da ponudiš i konkretno rešenje

Pa stara dobra resenja - torenti, rapidshare, soulseek...ima i sajtova sa kojih se da skinuti dosta toga, ali ne mogu ovde da navodim. U principu, sve to vec znas i sam, samo me dzabe teras da pisem :p

Al dobra mu je ideja: skidace rucno pesmu po pesmu pa je onda konvertovati u mp3 :)
Nisi se setio da na torentima imas citave diskografije na jedan klik ili sta ?

@Jericho
Treba ti 30 specifičnih, namenskih, različitih pesama od 30 različitih izvođača i ti ćeš da skidaš celu diskografiju da torenta. Smešno

@Djordje1979
Ima ona narodna o "pametnome" dok neprogovori. Zato kad ne znaš šta da kažeš bolje ćuti.

I molim ako neko nema konkretan predlog kako skinuti i konvertovati pesme sa YT da netroluju glupostima

Za cele albume koristis torent, za pojedinacne pesme soulseek. Poslao bih ti i sajtove sa kojih mozes skidati muziku, ali tebe ocito interesuje samo konverzija sa YT. Uzivaj u kvalitetnom zvuku.

Za cele albume koristis torent, za pojedinacne pesme soulseek. Poslao bih ti i sajtove sa kojih mozes skidati muziku, ali tebe ocito interesuje samo konverzija sa YT. Uzivaj u kvalitetnom zvuku.
Posalji meni :-D

Sent from my ST15i using Tapatalk

Sta konkretno ti nije valjalo kod download helpera? Meni je vise nego dobro radio posao.

Konvertovanje iz aac u mp3 nije bas metod audiofila. Nadam se da ti trebaju za zvono na mobilnom.

Za demux zvuka - FLV Extract / MP4Box GUI

Ako mozes i meni da posaljes sajtove sa kojih se moze skidati muzika,ako ti nije problem.

Jdownloader. Extra program za skidanje bilo cega se neta.

www.beemp3.com

E jeste, beemp3 sam zaboravio da im posaljem, mada je bespotrebno zakomplikovan sajt.

Tu si u pravu, sest stranica se otvori dok skines pesmu :D, ali je nekako simpatican i dosta je azuriran.

Ja sam koristio program FreeStudio pa u njemu imas youtube download i jos nekih dzidzabidza :) aj te muzikalne sajtove neko da mi posalje na PM

@Kritika
Evo kako to izgleda sa jdownom
Mozes sve da skines a moze i pojedinacno.

Prilozi

• mp3.jpg
    mp3.jpg
    169.9 KB · Pregleda: 79
@Jericho
Treba ti 30 specifičnih, namenskih, različitih pesama od 30 različitih izvođača i ti ćeš da skidaš celu diskografiju da torenta. Smešno
Pa niko te ne tera da skineš sve, možeš samo tu pesmu koja te interesuje. Pre nego što pokreneš download preko torenta, uvek te pita koje fajlove želiš da skineš, a koje ne (bar je tako sa uTorrent-om).

Imaš i youtube downloader, ako si baš zapeo za vrhunski zvuk :d

Dokle vrše pričeo kvalitetu snimaka iz svega navedenog jasno je da on nije prioritet ali ono što jeste je vreme.

Torent otpada jer treba naći koji je album pa zatim pesmu. Dakle suviše vremena.

@TingoL
Određene pesme nikak onisma uspevao da skinem

@mirza82
sajt sad u trenutku pisanja ovoga nije dostupan

@slobomo
Hvala za info i Screenshot

Internet Download Manager
9c9454bec2.jpg

+

AoA Audio Extractor
c25489b42d.jpg

Pogledaću ovo

'Ajd da ne otvaram novu temu da pitam ovde.
Ja preko jdownloadera ne mogu da skinem nista sa YTa. Kopiram link ali se on ne pojavljuje u linkgrabber prozoru u JDu.
Probao sam da idem i rucno na add files i da samo prevucem link i nista.
U opcijama za hostere su stiklirane sve tri kockice koje se odnose na YT i opet nece nista da povuce sa YT

Ako se jos nisi snasao nedavno sam naisao na dobar program "Kastor all video downloader" Skida video sa mnogih sajtova i ima opciju da konvertuje u mp3, kao i druge formate.

Pre sam da se u nekom pretrazivacu ukuca ime pesme.mp3 download i lepo se skine.

Hvala još jednom svimja na konstruktivnim predlozima i pomoći

Nazad
Vrh Dno