Šta je novo?

Preporuka za *dobar* laptop .

Sanitarium

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2007
Poena
345
Kao sto naslov kaze , uzeo bih laptop do nekih 700E.
Kapiram da za ovu sumu moze sasvim pristojna masina da se uzme , ali nazalost nisam upucen u kvalitet izrade , mogucnosti itd pojedinih proizvodjaca.
U desktop hardware sam dovoljno upucen , tako da cu razumeti sve termine koje upotrebite 🙂

Koristilo bih ga prvenstveno za poslovne svrhe ( najvise word , excell , powerpoint ) pa mi je vazno da je ekran veliki i pregledan ( ne manje od 17 incha ) , ali i za zabavu , nove igre , multimediju itd , tako da integrisane graficke ne dolaze u obzir.

Sve u svemu , treba mi jedna all around masina.

Sad ocekujem vase preporuke 🙂

Kao sto naslov kaze , uzeo bih laptop do nekih 700E.
Kapiram da za ovu sumu moze sasvim pristojna masina da se uzme , ali nazalost nisam upucen u kvalitet izrade , mogucnosti itd pojedinih proizvodjaca.
U desktop hardware sam dovoljno upucen , tako da cu razumeti sve termine koje upotrebite 🙂

Koristilo bih ga prvenstveno za poslovne svrhe ( najvise word , excell , powerpoint ) pa mi je vazno da je ekran veliki i pregledan ( ne manje od 17 incha ) , ali i za zabavu , nove igre , multimediju itd , tako da integrisane graficke ne dolaze u obzir.

Sve u svemu , treba mi jedna all around masina.

Sad ocekujem vase preporuke 🙂

Sve ovo moze, ali i da tera nove igre i da je 17", i jos da nije integrisana grafika, to tesko za 700 evra.

Pogledaj ovako nesto, jeste da nije 17", ali je 15" sasvim dovoljno za pristojan rad.

Pogledaj i ovaj, ovaj ili ovaj.

Poslednja izmena:
Mozda ovaj Acerov model.
http://www.acer-srbija.com/laptopovi/4.html

Jeste skuplji ali vrijedi, uz to izasao je i noviji model 5920G(702G25Mn) cija je cijena oko 1100e (sa PDV-om). (Ja se razmisljam da uzmem njega)

ACER Aspire 5920G-702G25Mn

* Intel Core2Duo T7700 (2.4GHz/4MB/800FSB) SantaRosa platform
* Intel 965PM chipset, 2GB DDRII (2 x 1GB)
* 250GB HDD SATA (5400rpm)
* DVD-RW dual layer
* NVidia GeForce Go 8600GT 512MB GDDR2
* 15.4" WXGA 1280x800 HighBrightness 8ms
* Integrated WebCam 0.3MPix, S-Video TV out
* Dolby certified surround sound system, S/PDIF
* 4xUSB, HDMI, Expresscard,
* 5-in-1 card reader, BlueTooth, FireWire, Modem, G-LAN
* WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N, 12 function buttons
* 8 cell 71W battery life up to 3:15h
* težina 3kg, garancija 1 godina
* Microsoft Vista Home Premium

poz

@Virtual_m
Covek hoce lap sa 17" do 700 evra, a ti mu preporucujes 15.4" za 1100 evra?! Nesto mi se tu ne slaze...

Za 700 eura, 17-ca sa neintegrisanom grafikom klase 7600 ili 8600 moye, ali samo polovno. Novu neces naci sigurno !!!

Nazad
Vrh Dno