Šta je novo?

Preporuka za dobar fliper

• Začetnik teme Začetnik teme filipp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

filipp

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2003
Poena
619
Dakle, igram trenutno Timeshock! i nije lose, samo mi je dosadno (stalno) isti sto da igram.

Ima li ko preporuku za neki drugi(dobar) fliper:smoke:

Pa imas ostale flipere iz Pro pinball seriala, "The Web" i "Big Race USA" mada je meni Timeshock neprevazidjen, ne razumem kako tebi "nije los" 🙂

Bas tako. Pro pinbal rullez, skini neki drugi i mlati!

Ima pinball Worms, dobar je, slican po fizici timeshock fliperu.

Imash Sonic Spinball, lol, kao i onaj Metroid fliper(pogledaj po wikipediji, ne secam se tachno kako se zvao, ali znam da je bio za ruchne konzole).

Moj omiljeni fliper iz vremena Dos-a: Psycho pinball sa onim odlicnim multi table opcijama.
Za Windowse: Big race Usa.

Probah Fantastic Journey i Big Race USA.
Hvala na predlozima.

Fantastic Journey rules. To sam igrao na Pentium 1 , i radilo je fino, a OK je uradjen.

a šta bi sa onim fliperom koji je pravio neki naš tim, full 3D, možeš da se okrećeš oko njega, nenormalno izvođenje.. .bilo je reči o tome ovde i ranije...

Da pitam,skinuo sam ovaj Fantastic Journey i instalirao sa Daemon-om.E sad jel ima neka fora ili uvek mora,da bi se igralo,da se mount-uje pa onda da se igra?

Da pitam,skinuo sam ovaj Fantastic Journey i instalirao sa Daemon-om.E sad jel ima neka fora ili uvek mora,da bi se igralo,da se mount-uje pa onda da se igra?

Pa, ako ti trazi da bude mountovan svaki put kada ga pokreces, sto ne bi samo podesio da ti je sve vreme mountovan.

Ma nije mi to problem nego sam cisto mislio da ga maknem sa hard-a ali nema veze ako mora,mora!

Preporučujem fenomenalnu kolekciju VinPin Mame, emulaciju stvarnih flipera. Ima preko 300 odrađenih, izuzetno detaljnih, sa odličnom fizikom.

Nazad
Vrh Dno