Šta je novo?

Hardver Preporuka za DDR5 memoriju

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

arcibalde

- Test subject -
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poena
455
Planiram da uzmem 7800X3D dok ga jos ima po ceni od 44.500 pa sam video da je cena memorije prilicno niska te ne bi bilo zgoreg da i nju capim.
Video sam kod Joke:
2 x 16GB DDR5 Kingston PC6000 Fury RGB EXPO KF560C36BBE2AK2-32
za 15k pa me zanima da li bi to bio dobar izbor za ovaj procesor? Ostatak konfiguracije se uzima na leto pa bih tada pitao za preporuke za monitor, maticnu itd.

Hvala.

Ne bih uzimao preko KP samo regularne prodavnice. Prosli racunar mi je stigao sa crknutom grafickom, crknutim m2 slotom na maticnoj i vent na napajanju je riknuo posle mesec-dva, tako da mi se bas i ne rizikuje sa KP. Hvala na predlogu.

edit: Ili ovaj model
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 FURY BEAST RGB Black, RGB Heatsink, XMP & EXPO, KF560C30BBEAK2-32

Poslednja izmena:
Planiram da uzmem 7800X3D dok ga jos ima po ceni od 44.500 pa sam video da je cena memorije prilicno niska te ne bi bilo zgoreg da i nju capim.
Video sam kod Joke:
2 x 16GB DDR5 Kingston PC6000 Fury RGB EXPO KF560C36BBE2AK2-32
za 15k pa me zanima da li bi to bio dobar izbor za ovaj procesor? Ostatak konfiguracije se uzima na leto pa bih tada pitao za preporuke za monitor, maticnu itd.

Hvala.
Ja sam bas skoro uzeo isti kombo kod Joke, po njegovoj preporuci.

cl30 svakako bolje. a koji cpu sada imas?

Ne bih uzimao preko KP samo regularne prodavnice. Prosli racunar mi je stigao sa crknutom grafickom, crknutim m2 slotom na maticnoj i vent na napajanju je riknuo posle mesec-dva, tako da mi se bas i ne rizikuje sa KP. Hvala na predlogu.

2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 FURY BEAST RGB Black, RGB Heatsink, XMP & EXPO, KF560C30BBEAK2-32

Ti si maler. Ja sam više puta naručio komponente, tačno za tri kompjutera.

Nikad nije bilo problema. Jednom mi crkla matična u garanciji, poslao je, nisu mogli da ke poprave, niti da zamene za isti model pa su mi dali jaču i skuplju.

Imas g.skill ram u rockors prodavnici sa racunom i domacom garancijom

aj malo pojashnjenja shta je taj rockors ? gde shta? offtopic je ali ja nikad nigde video/cuo za to...nema na itsvetu, eponudi nigde ne ispada....malo mi nekako "shady" posto artikli sto tamo ima nema nigde

aj malo pojashnjenja shta je taj rockors ? gde shta? offtopic je ali ja nikad nigde video/cuo za to...nema na itsvetu, eponudi nigde ne ispada....malo mi nekako "shady" posto artikli sto tamo ima nema nigde

bila je tema na forumu.

Vrh Dno