Šta je novo?

preporuka za antispyware

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Pojavio se neki spyware i svi se zale, mada ja jos nisam imao problema ali me zanima koji preporucujete anti spyware a da je FREEWARE. I koji maliciozni subjekti su se pojavili od 01.01.2005

spybot - Search & Destroy 1.3
Mozes i da probas Microsoft AntiSpyware.Trenunto je Beta 1 verzija ako se ne varam.

SpyBot i Ad-aware ubitačna kombinacija a i M$ Anti Spyware nije loš iako je beta.

Kada budete propustili Pest Patrol Home edition posle tih freeware-a , shvatiće te o čemu pišem. Velika firma u gradu mi je naručila 750 licenci za Pest Patrol corporate edtion. Šta mislite zašto. Nemojte samo o tome da nisu probali gore spomenute? Uostalom otidite na
http://www.ca.com
i potražite sTrystpest Patrol.

ZoNi je napisao(la):
spybot, jer je jedini free koji ima real-time nadgledanje sistema!
....a Microsoft antispyware......??????
...btw....koji spyware se pojavio, gde, sta , kako ????

Poslednja izmena:
a spyware blaster, vredi li to cemu? ja ga staio na preporuku tamo nekog sajta, ne znam ni zasto :)

Miroslav je napisao(la):
a spyware blaster, vredi li to cemu? ja ga staio na preporuku tamo nekog sajta, ne znam ni zasto :)
vredi

djoni je napisao(la):
....a Microsoft antispyware......??????
nepouzdana beta! Jos uvek ima mnogo problema (barem to moze da se procita na mnogim forumima)... u svakom slucaju, ogroman potencijal!

@ Miroslav: ma, stavi... i ja stavio to da isprobam, pa ga ostavio... on ne zauzima nista resurse, tako da je ok... samo blokira stetne ActiveX-e, spying cookije i slicno... korisno, a ne smeta...

spyblast8gd.png

borab je napisao(la):
Kada budete propustili Pest Patrol Home edition posle tih freeware-a , shvatiće te o čemu pišem. Velika firma u gradu mi je naručila 750 licenci za Pest Patrol corporate edtion. Šta mislite zašto. Nemojte samo o tome da nisu probali gore spomenute? Uostalom otidite na
http://www.ca.com
i potražite sTrystpest Patrol.
Propustio i našao mi FlashGet (valjda su zaboravili da updateuju baze kada je ovaj prestao da bude adware) i dva kukija.
Sjajno za $29.95

Prema testu u PC Magazinu od 22. februara, spysweeper 3.5 se najbolje pokazao (konkurencija adaware se plus 1.05, counterspy 1.0.22, etrust pestpatrol 2005, mcafee, spybot s/d 1.3, spysubstract pro 2.6 i spyware doctor 3.0 plus razni internet security programi).

rezultati testa na slici u attachmentu.

jedini problem je, naravno, sto spysweeper treba da se plati...

Prilozi

• antispy.jpg
    antispy.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
AdAware SE i SpyBOT...Naravno updateovani

ZoNi je napisao(la):
zayebali se? :D :d
Prije ce biti da su dobro znali sta rade.SpyBot je dobar,ali ne drzi vishe korak sa pomenutim PestPatrol-om,a pogotovu ne sa SpySweeper-om 3.5 i Spyware Eliminator-om 4.Probao i uvjerio se u to,o chemu govore i najnoviji testovi.Pozdrav

dusans je napisao(la):
Prema testu u PC Magazinu od 22. februara, spysweeper 3.5 se najbolje pokazao (konkurencija adaware se plus 1.05, counterspy 1.0.22, etrust pestpatrol 2005, mcafee, spybot s/d 1.3, spysubstract pro 2.6 i spyware doctor 3.0 plus razni internet security programi).

rezultati testa na slici u attachmentu.

jedini problem je, naravno, sto spysweeper treba da se plati...
e ako je adaware ikom konkurencije ebiga onda
uglavnom mi nije pomogao kad god je bilo ozbiljnijih problema vec sam trazio alternative
a bogami se ni spybot nije pokazao
pni koji su odradili posao su cwshredder, hijack-this, ad-ware away i u poslednje vreme ms antispyware

Zasto se ne drzite teme FREEWARE program, ostalima nije mesto u ovom thread-u.

Vrh Dno