Sasa je napisao(la):Ne, ima AP17 novi da se uzmu www.bmacoustics.com
B&M (Blaza i Mirko) ne rade vise ali Misa Lukic ciji je ono kontakt i dalje pravi zvucnike po originalnom "receptu" tako da su zvucnici identicni tj. jednako dobri. Pozdrav!
Sasa je napisao(la):Ne, ima AP17 novi da se uzmu, i to ih narucis i dobijes za 5-10 dana u boji koju zelis (bese 4 mogucnosti, crno, tresnja, bukva i nesto tamnije).
www.bmacoustics.com
B&M (Blaza i Mirko) ne rade vise ali Misa Lukic ciji je ono kontakt i dalje pravi zvucnike po originalnom "receptu" tako da su zvucnici identicni tj. jednako dobri.
Pozdrav!
nick III je napisao(la):Thanks na ovoj korisnoj informaciji! I predpostavljam da bi model AP 27 bolje zvucao nego mission m35!
POZ
Da li to znaci da ce proizvodnja biti ogranicena i da se treba brzo odluciti ?simpson H je napisao(la):B&M. Nisam siguran koliko mu je jos drivera ostalo od kada je pokupio lager.
Scorpio(DDMF)! je napisao(la):B&M Acoustics AP27 + Dayens Extasy II B - ova kombinacija (bar meni) zvuci najbolje za te pare...Kako si zadovoljan sa Dayensom, da li si ga uporedjivao sa skupljim pojacalima? Nisam imao prilike da ga cujem a nisam uspeo nikakav test na netu da nadjem.
Pozdrav
Zare je napisao(la):BM Acoustics prodaje DIY Speakers Shop iz Krusevca ali se roba moze podici i u Beogradu.
037/417-180 Toma
[email protected]
AP17 od nove godine kosta 230evra, nesto je prednja ploca prepravljena u odnosu na osnovni model. Planiram i ja da ih kupim, cuo sam se sa Tomom skoro. Ima ih u prodaji.
Pozdrav.
Otkud sada i drugi proizvodjac istih zvucnika i zar ovo nije jedini kontakt:trust:Sasa je napisao(la):Ne, ima AP17 novi da se uzmu, i to ih narucis i dobijes za 5-10 dana u boji koju zelis www.bmacoustics.com B&M (Blaza i Mirko) ne rade vise ali Misa Lukic ciji je ono kontakt i dalje pravi zvucnike po originalnom "receptu" tako da su zvucnici identicni tj. jednako dobri.
Pozdrav!
Zare je napisao(la):Da li ima veze sa pravim BM Acousticom ili nema to je neka druga prica. Ljudi prodaju pod tim
imenom, imaju sajt sa tim imenom. Ako su plagijatori neka to rasciste izmedju sebe, tj.neka ih
Blaza i Mirko tuze.
Ono sto je meni a i verovatno ostalima bitno je to da se i dalje koriste potpuno isti drajveri,
skretnice, kutije. Da li ih je pravio "originalni" BM ili "plagijatori" sumnjam da je nekom
od nas mnogo bitno a jos manje kako ce kutije da se zovu.
Ako ti "plagijati" nisu po kvaliteu dorasli originalima voleo bih da znam zbog cega, da ne dajemo
pare na nesto sto ne vredi.
Pozdrav.
nick III je napisao(la):Koje modele KEF-a i B&W mozez da mi preporucis konkretno(do 500e) i da li si imao neka iskustva sa istim? Interesuje me prvenstveno stereo varijanta. POZ :wave:
simpson H je napisao(la):Koji sajt? Daj adresu?
Driveri namam pojma dal' su isti, skretnica sigurno nije ista kao ni kabinet koji nema dodirne tacke sa B&M Acoustics.
Uostalom meni nije uopste bitno nasta ces ti da dajes svoje pare ali opet... :d
Ove sam nasao na sajtu(www.4audio.co.yu) i otici cu sad jedan dan od nedelje da ih poslusam. POZ :wave:ljtruba je napisao(la):KEF Q1 320
KEF Q4 525
Zare je napisao(la):http://www.bmacoustics.com/
Koliko ja vidim kabinet je u dlaku isti. Posto ovakva rasparava bez direktnog uporedjivanja "originala" i "plagijata" moze da traje beskonacno, red bi bio da je zavrsimo.
Pozdrav
simpson H je napisao(la):Prijatelju,
te slike na sajtu je postavio Mirko i nisu se menjale od 2000-te a koliko znam kabineti nisu isti a ni nacin izrade.Sada se rade sa ravnom prednjom plocom od furnirane iverice a nekada su se radili od medijapana i furnir je lepljen pa naknadno lakiran. Mirko koji je jedini i radio kutije sada radi nesto sasvim drugo.
Sasa je napisao(la):Ne, ima AP17 novi da se uzmu, i to ih narucis i dobijes za 5-10 dana u boji koju zelis www.bmacoustics.com
B&M (Blaza i Mirko) ne rade vise ali Misa Lukic ciji je ono kontakt i dalje pravi zvucnike po originalnom "receptu" tako da su zvucnici identicni tj. jednako dobri.
nick III je napisao(la):Cekaj sad, koliko sam ja razumeo i dalje ih indenticno pravi izvesni Misa Lukic(kao sto rece Sasa), a za ovog Tomu iz Krusevca nije ni bilo reci .
Delija je napisao(la):I sa tim izmenama bi ti zvucnici trebali da budu best-buy.
Uzeto u razmatranjePoisonFree je napisao(la):Acoustic Energy Aegis 3 u kombinaciji sa nekim NAD-om (recimo 352) . to je proverena varijanta. savrsen zvuk, a cena otprilike koliko si i ti spreman da odvojis.
nick III je napisao(la):Uzeto u razmatranjenadam se samo da cu ovaj model zvucnika
naci(poslusati) u NS-u. :,,:
Zanima me simpsone da li si cuo ove nove zvucnike koje pravi doticni gospodin, i da li one razlike(u izgradnji) koje si naveo izmedju danasnjih i nekadasnjih B&M zvucnika osetnije i primetne sto se tice kvaliteta zvuka koji daju.simpson H je napisao(la):To si 100% u pravu!!
Nisam zeleo da se stekne pogresno misljenje da se protivim tim zvucnicima, cak sta vise, Misa mi je odlican drugar ali red je da se ljudima objasni da B&M Acoustics ne postoje vise.
Pozdrav
nick III je napisao(la):Zanima me simpsone da li si cuo ove nove zvucnike koje pravi doticni gospodin, i da li one razlike(u izgradnji) koje si naveo izmedju danasnjih i nekadasnjih B&M zvucnika osetnije i primetne sto se tice kvaliteta zvuka koji daju.
P.S. cini mi se da i ti imas B&M zvucnike koliko se secam iz tvojih slika u thread-u o hi-fi.
POZ
simpson H je napisao(la):Cuo sam Misine AP17 solidno su svirali. AP27 nisam slusao ali za te pare bolje nema ni blizu.
Rec "osetno" je u hifi svetu izuzetno teska rec :d Ta rec nekada moze da znaci par hiljada evra![]()
Sasa je napisao(la):Ne znam, ja sam pazario od Lukica par AP13 u septembru i isti su kao na slici.
Od simpsa sam dobio uverenja da su to ti zvucnici, ako se desilo nesto novo, ja za to ne znam.
Jasno je da B&M ne postoji, ali trebalo bi da je to i dalje to. Ako nije, onda to treba reci jasno i glasno. Boki ?
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari