Pozdrav
Video sam ovaj WAVE u prodavnici i malo je opipao. Deluje dosta dobro, tasteri imaju prijatan osecaj, tihi su itd .... nisam koristio da bih mogao da kazem nesto vise, ali deluje dosta dobro. Razmisljao sam cak da je uzmem za sebe ali sam u velikoj meri odustao kad sam procitao jedan review gde se lik zali da je maltene usinuo srednjak leveruke dok je igrao neki FPS jer je (kao sto i mozes videti na slici) W dosta pomereno u levo u odnosu na S, sto u kombinaciji sa zakrivljenjem daje dosta neudoban polozaj za FPS-ove (tako kaze taj sto je testirao, a ja sam na zalost taj test video tek posle mog bliskog susreta sa doticnom).
Inace ima Microsoft Natural tastaturu (vec vise godina) i dosta sam zadovoljan osim sto je posle nekog vremena pocela da krcka pod pritiskom a i pritisak na tastere nije bas najtisi sa kojim sam se sreo. O ovoj MS ne znam nista, mozda je i bolja.
Takodje, iako to nije neka cena, proveri garanciju. Meni je prvi MS Natural crko posle 11 meseci i opusteno su mi ga zamenili jer sam imao godinu dana garncije.
Nadam se da sam malo pomogao, a ti googlaj jos malo ima testova i iskustava drugih ljudi!
Pozdrav