Šta je novo?

Preporuka slusalice 150e

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
170
Ljudi zanimaju me malo sminkerske, a i kvalitetne slusalice za gaming. Gledao sam Razer-ove i cene su jake, ali su i slusalice mislim najbolje trenutno na trzistu sto se tice gaminga.

U svakom slucaju zanimaju me prvenstveno wireless slusalice, ali i da mi kazete da li je to bolje jer me jako smara kabel...koliko im baterija traje i tako to.

Ako su wireless skupe, ili ako nema puno u ponudi, moze zicne. Znaci koje su najbolje za do npr. 150E.

Sada samo cekam ljude koji ce reci da sam lud sto toliko dajem na sluske i te fore, ali kada volim. Imam sada G330 Logitech, koje bi vec mogle u penziju, i dalje je zvuk idealan i mic je, ali su vec matore a i ne uklapaju mi se u ostalu periferiju :)

m40x su flat i imaju "tacniji" zvuk od m50x. Sad, pitanje je za kakvu namenu su slušalice.
Studio,Mixdown,Produkcija: m40x, m50x
Slusanje i igranje: m40 druge varijante, m30...

Za slusanje mogu i drugi brendovi da udju u obzir, neki AKG...

M40x su predobre sluske.Za 109e(kod nas) ne verujem da ima bolje.Jesu m50x bolje, imaju jace drajvere, imaju malo jaci bas, dodatni kabl od 1, 2m, ali m40x su kompaktnije i jeftinije.A i taj kraci kabl se moze naruciti preko.Vidim i na aliju neke kablove sa koji su navodno za m40x i m50x.
Bas nije toliko slab koliko se misli, slabiji od m50x, ali definitivno ne i slab.
A i najmanji problem u ekvilajzeru namunjiti ga.
Za igre ne znam, ali mogu opusteno proci za slusanje muzike.Deluju udobno i za duze slusanje, jastucici su mekani, doduse citam da nekima smeta, al meni ne.

Poslednja izmena:
Da se pohvalim stigle su mi konacno slusalice :D . AKG K550 , Jako su osetljive lagano ih vozi Nokia 925 cak i ipod shufle mali . Za sada prezadovoljan ... Mislio sam da idem na neko pojacalo medjutim videcu da uzmem neki kvalitetniji izvor posto je integrisana zvucna ocajna . Razmisljam se E10K... ne znam kakav pametan DAC moze se uzme za nekih 100 evri :D

Za moj ukus bolje u svemu ... prirodne , neutralne , zatvorene pa je bas neuporedivo bolji . Nisam jos stigao da poslusam sve od muzike ... Tehno je nebo i zemlja razlika .

Pa do 100e Xonar U7 ili E10k, to je to od uredjaja te vrste koji mogu da se kupe kod nas. Tu je jos udac2 ali prva 2 vaze kao bolje resenje.
Dobra stvar je sto pomenuti uredjaji imaju pojacala pa mogu da posluze i za neke zahtevnije sluske u buducnosti..

Cestitke za slusalice, mnogima su ruzne i velike ali meni deluju bas gotivno :) Verujem i da zvuce odlicno.

Meni se izgled najvise svidja , iskreno mogle bi biti i vece , malo me nazulja kad ih duze nosim (doduse imam velike usi) :D ali valjda ce se razglaviti malo. Najverovatnije ce ici Fiio E10k
ako se ne odlucim da odresim kesu pa uzmem magi 2 modi 2 kombo ili o2dac amp... ali tesko da cu to izvesti . Mozda eventualno uzmem DAC samo pa nakacim na pojacalo za zvucnike sa izlazom za sluske... kontam da ce i to odraditi posao,
pa mozda u buducnosti neko pojacalo... Gledam sad i ove sluske Philips SHP9500 taman sam se smirio sa slusalicama .... al ovo bas deluje dobro :D . Sto ti kazes samo kad popusti razum ode sve u PM :D

20150910_130302.jpg
Stigle malopre fresh from Amazon :D Kvalitet plastike je odlican. Testirao ih sada sa mojim Plantronics GameCom 780 7.1, mnooogo bolje od Plantronics to je definitivno. Sama izrada slusalica je fantasticna, plastika je jako kvalitetna plus uz dobru zvucnu karticu stvarno odlican zvuk. Onaj lik sto je radio review sto si stavio video je skroz u pravu . Jako su udobne i jako velike. Trebace mi malo vremena da se naviknem na ove slusalice jer su Plantronics zatvorenog tipa.

Platio si 60-ak $? Super kupovina cheers

I dalje je to odlicna kupovina, na DE Amazonu su 98e bez dostave :) Koji DAC imas?

Nazad
Vrh Dno